• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To što sudije rade - to se dešava samo u Beogradu! Čuveni trener o pražnjenju hale: Sve osiromašeno zbog njihovog hira!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čuveni trener se dotakao i odluke da se hala "Aleksandar Nikolić" isprazni do posljednjeg mjesta zbog ubacivanja predmeta u "majstorici".

 Vlade Đurović Sudije pretjerale kada su ispraznile Pionir Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda je savladala Patizan u "majstorici" (80:77) i tako odbranila trofej u ABA ligi, istovemeno i obezbijedila učešće u Evroligi, a posljednji meč sezone na Jadranu obijležili su opet incidenti.

U petoj utakmici finala došlo je prvo do prekida na poluvremenu, kada su sudije zbog ubačenih predmeta tražile da se isprazni dio tribina, međutim kada su navijači Zvezde nastavili po starom - sudijska trojka (Pukl, Hordov, Koljenšić) je tražila da se isprazni čitava hala "Aleksandar Nikolić" nakon čega je meč nastaljen uz škripu patika.

Možda će vas zanimati

Po mišljenju čuvenog košarkaškog trenera Vlade Đurovića - sudije su možda i pretjerale. Jeste bilo ubačenih predmeta na parket, ali nije to prvi put da se dešava u ABA ligi, ali se rijetko kada viđa tako drastičan potez da se navijači izbace iz hale.

"Ova odluka da se hala isprazni je prestroga, to se dešava samo u Beogradu, nisam čuo nigdje da se to desilo u Splitu, Zagrebu, Podgorici, Ljubljani ili Baru...", rekao je Đurović koji se iznenadio što su sudije tako strogo reagovale.

"Vrlo diskutabilna odluka da se isprazni hala, mogli su da ostave recimo samo gornji prsten, bilo je ljudi koji su sjedili sa suprugama i mirno gledali meč. Nisu čak ni vikali. Sudije prekoračuju ovlašćenja i to baš u Beogradu. I kakvo je ovo slavlje Zvezde bez navijača, pjesme, skandiranja, sve mi je to osiromašeno zbog hira nekih ljudi...", dodao je Đurović kome se odluka Pula, Hordova i Koljenšića uopšte nije dopala.

Pogledajte

00:14
Prekid meča
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Što se tiče same utakmice, poručio je da je presudila trojka Markovića, dok vjeruje da je Partizan imao dobru šansu da slavi na meču, ali ju je prokockao.

"Partizan je imao veliku šansu da dobije, imao je vođstvo i nervoznu Zvezdu, praznu halu...", rekao je Đurović.

"Nije bilo prednosti domaćeg terena, a imali su i najboljeg Pantera do sada. Ali sve to uz prosječnog Madara, Mura i Avramovića, a podbacili su Ledej, Lesor i Smailagić...", jasno je targetirao krivce za poraz Partizana poznati trener.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC