• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne znam dokle više!? Kalinić ljut zbog mučnih scena: Borili smo se kao lavovi, pored svega na terenu i van njega

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Kalinić je takođe opomenuo navijače zbog prekida finala ABA lige.

 Nikola Kalinić osudio nerede u Pioniru Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je odbranila trofej u ABA ligi pobijedivši Partizan 3:2 u finalnoj seriji, a posljednji meč dva najveća srpska kluba trajao je čak tri i po sata.

Obilježili su ga incidenti u drugom poluvremenu usljed kojih su se sudije povukle i tražile da se isprazni čitava hala, a sve pošto se kroz čitavu seriju ponavljaju problemi sa publikom koja ubacuje predmete u teren. Zbog gađanja sudija i aktera utakmice, burno su reagovali i iz Crvene zvezde i Partizana.

Možda će vas zanimati

O tome su na konferenciji za medije govorili i Željko Obradović i Dejan Radonjić, dok su se toga u izjavi poslije meča dotakli i Luka Mitrović, odnosno i Nikola Kalinić koji je poslije meča napravio skandal i izvinio se zbog toga.

"Prisustvovali ste i sami meču, vidjeli ste kakva serija, utakmica... Mučno je bilo i nama da igramo i ljudima da gledaju ovakve scene, nisu korektne ni sa jedne strane, ubacivanje stvari poslije toliko upozorenja.. Ne znam dokle više!? Ali, eto, uspjeli smo. Izašli smo na teren samo sa jednom mišlju, da želimo taj trofej više, borili smo se kao lavovi, pored svih stvari koje su se dešavale i na terenu i van njega", rekao je Nikola Kalinić za TV Arena Sport.

Kakav je bio dogovor u svlačionici nakon prekida?

"Pokušali smo da se oporavimo što je brže moguće, da nađemo način da povratimo energiju, bilo je pitanje da li ćemo da igramo večeras ili da ostavljamo za sutra. Htjeli smo da pobijedimo večeras da pokažemo da smo bolji tim sa navijačima, bez navijača, sa sudijama i bez sudija", zaključio je najbolji košarkaš Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC