• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lažni Klej otkrio kako je ušao na NBA finale: Dvojnik američkog košarkaša pokazao sve o prevari! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Jedan od najzanimljivijih tema u SAD ovih dana je čovjek koji je imitirajući Kleja Tompsona stigao i da nekoliko puta šutne na koš na parketu Golden Stejt Voriorsa.

 Lažni Klej Tompson otkrio sve o prevari Izvor: Youtube/BigDawsTV/printscreen

Košarkaški navijač koji se tokom NBA finala predstavljao kao Klej Tompson više nikada neće moći da uđe na meč Golden Stejta, ali... Kaže da je vrijedilo svih 10.000 dolara koje je ranije u životu potrošio na karte za mečeve u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Jutjuber doson Gurli zaradiće mnogo više jer je njegov projekat potpuno uspio, a samo jedan dan na toj platformi oko milion i po ljudi pogledalo je video na kojem on detaljno prikazuje kako ulazi u halu Golden Stejta.

I zapravo, bilo je mnogo lakše nego što biste očekivali.

Doson i Klej fizički liče, pa je jutjuber trebalo samo da nabavi opremu Golden Stejta u kojoj će izvesti trik. Obučen u šorts, dres ili duks "Voriorsa", on je ranije već varao ljude. Dijelio je autograme, potpisivao im se na opremu, čak se i slikao sa navijačima koji su mislili da je to pravi Tompson.

Slično su pomislili i zaposleni u dvorani, pa je doson Gurli bez ikakvih problema ušao direktno na parket! Na snimku koji je podijelio vidi se kako prolazi kroz svaki prsten provjere, normalno komunicira sa zaposlenima, a obezbjeđenje gotovo da i ne obraća pažnju na njega. Poneka izgovorena riječ, bez ikakve provjere identiteta, nisu bili signal za radnike obezbjeđenja da on nije čovjek koji treba da igra NBA finale protiv Bostona.

Kada se već našao na terenu uzeo je nekoliko šuteva i uglavnom pogodio, pa bi u NBA timovima mogli da razmisle i o ugovoru za njega...

Gurli je svojim pratiocima na društvenim mrežama prikazao i kako su izgledale pripreme za ovaj dan, odnosno šta je radio prije nego što je krenuo u realizaciju projekta. Na kraju mu je zbog uspjeha ove akcije zabranjen ulazak na mečeve Golden Stejta, ali svjetska slava je tu - misija je uspela!

Pogledajte njegovu "reportažu" o ulasku u halu:

Uspeo je da uđe u halu i šutira na koš!
Izvor: Youtube/BigDawsTV

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC