• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan najavio promjene - crna lista za sve koji prave probleme! Mijailović otkrio: Takvi više neće moći u dvoranu!

Autor Dragan Šutvić

Ostoja Mijailović najavio velike promjene u Partizanu od naredne sezone. Ugadiće i supersonične kamere u Areni.

 partizan pravi crnu listu Izvor: MN PRESS

Partizan je završio sezonu bez trofeja, ali je ostvario glavni cilj. Obezbijedio je učešće u Evroligi putem specijalne pozivnice.

Pred povratak u elitno takmičenje poslije osam godina čekanja predsjednik kluba Ostoja Mijailović je najavio velike promjene. Ne želi da se ponove nemile scene sa finala ABA lige kada su pražnjeni dijelovi tribina, pisane kazne i sve to zbog incidenata. Kako bi se spriječile drakonske kazne Evrolige, uvešće se velike promjene...

Možda će vas zanimati

"Ovo je jedna novina. Nećemo čekati da nam dvoranu prazni Evroliga ili ABA, praznićemo je sami zbog nedoličnog ponašanja pojedinaca. Ne mogu da kažem da su to navijači, već nekoliko desetina ljudi koji se uvuku u publiku i naprave problem i onda plaćamo kaznu, a oni ostavljaju ružnu sliku o klubu. Odlučili smo da ugradimo supersonične kamere u Areni i da kontrolišemo svakog pojedinca. Ko napravi štetu biće na crnoj listi koja će se objaviti na sajtu kluba, podnijećemo i krivične prijave protiv njih. Takvi više neće moći da uđu na utakmice Partizana, želimo da vidimo ko su ti koji bacaju flaše, upaljače, kovanice, mogu da povrede nekoga. To neće biti dozvoljeno", rekao je Mijailović za "Kurir TV".

Otkrio je i još jedan detalj - više neće biti besplatnih karata.

"Lakše je dovesti igrača za Evroligu nego Evrokup. Evrokup nas je umorio i finansijski i organizaciono, zato želim da se zahvalim navijačima koji su godinama pratili klub i kupovali sezonske karte. Ja sam prije tri godine zabranio da se karte dijele besplatno i sada molim navijače da tu odluku shvate. Nema potrebe da zovu ljude iz menadžmenta, jer će i oni kupovati ulaznice . Karta mora da ima svoju vrijednost i sa tim novcem moramo da finansiramo klub, plaćamo porez državi. Ako neko nešto želi za džabe, sistem mora da pukne. Srećan sam što će košarkaški velikani imati priliku da vide kako izgleda meč u organizaciji modernog kluba kada budu gostovali u Beogradu."

Pričao je i o specijalnoj pozivnici Evrolige.

"Mi smo Evroligu zaslužili odavno, trebalo je oduvijek da budemo članovi evropske košarkaške porodice. Nekoliko puta smo se čuli sa upravom moskovskog CSKA i od njih smo dobili podršku. Javnost treba da zna da se CSKA ne osjeća oštećenim niti smatraju da im je Partizan bilo šta oduzeo. Zahvaljujem se i kolegi Vatutinu i upravi CSKA na podršci. Želim im sreću i da se što prije vrate tamo gdje im je mjesto", zaključio je Mijailović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC