• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Misteriozna poruka Srbina kojeg traže Zvezda i Partizan: Pojačanje za Evroligu, a "lične želje" stavlja po strani!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li je Filip Petrušev ovom rečenicom najavio gdje će igrati naredne sezone?

 Crvena zvezda i Partizan žele Filipa Petruševa Izvor: MN PRESS

Evroliga će naredne sezone imati dva srpska tima u takmičenju, a momak koji je nedavno postao šampion Evrope biće zanimljiv i Crvenoj zvezdi i Partizanu. Već poslije F4 u Beogradu postalo je jasno da će Filip Petrušev napustiti Efes, a on je to sada i potvrdio.

Gostujući u jutarnjem programu RTS-a, srpski centar je otkrio kakvi su mu planovi za budućnost, ali i dao jednu interesantnu izjavu o nastavku svoje karijere. Navijače Zvezde i Partizana posebno će zanimati gdje sebe vidi nekadašnji centar Mege.

Možda će vas zanimati

Prvo je pojasnio da je fokusiran na igre u nacionalnom timu, a zatim obaveze koje ima oko NBA lige...

"Sigurno neću ostati u istoj ekipi. Moji planovi vezani su za reprezentaciju, za ove dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Poslije toga imam obaveze u Americi, idem na Ljetnju ligu i igraću za Filadelfiju koja me je draftovala prošle godine. Poslije te Ljetnje lige znaću da li su mi planovi vezani za Evropu ili za Ameriku, što se tiče sljedeće sezone", otkrio je Filip Petrušev.

A zatim i da se on u izboru kluba za narednu sezonu neće voditi navijačkim opredjeljenjem.

"Manje su bitne moje lične želje. Kada biram klub više gledam šta mi taj klub nudi u smislu igre, minuta, situacije unutar ekipe i po tome se vodim. Počeo sam profesionalnu karijeru, moram svoje želje da stavim sa strane", rekao je košarkaš.

Podsjećamo, Petrušev je posljednju sezonu odigrao za Efes, a prije toga je godinu dana bio član Mege. U mlađim kategorijama nastupao je za Crvenu zvezdu, Partizan i Baskoniju, a srednju školu i koledž završio je u SAD.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Mislim da je dovoljno pametan da izabere najbolju sredinu za svoj napredak, pa makar igrao i za manje novca. U ovom trenutku Partizan je najbolji izbor. Prvo zbog Zeljka koji bi mu sigurno dao veliku minutazu, a drugo zbog evrolige..

JoviBL

@Dejan ja bih prije rekao da ce u CZ. Na kraju prosle sezone je bila prica da je partizanovac i da ce doci u Partizan. Ako ove godine ostavlja licne zelje sa strane, izgleda da opet nece u Partizan. Vidjecemo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC