• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo prvo pojačanje! Miško sve potvrdio usred noći - "Poslije mnogo godina..."

Autor Haris Krhalić

Više ne postoji dilema - Danilo Anđušić je novi igrač Partizana!

 Danilo Anđušić potpisao za Partizan Izvor: MN PRESS

Danilo Anđušić se vratio u Partizan! Iskusni šuter počeće ovog ljeta treću epizodu među crno-bijelima, što je jasno najavio i njegov menadžer Miodrag Ražnatović. On je nakon najave povratka svog klijenta u Humsku ostavio poruku na Tviteru i otklonio svaku dilemu:

"Poslije mnogo godina... nazad u Agenciju, nazad u grad, nazad u tim...", napisao je Ražnatović, sa aluzijom na to da se Anđušić dva dana ranije postao klijent njegove agencije "Beobasket".

Anđušić je prošle nedjelje završio drugu sezonu u Monaku i napustio francusku ligu poslije četiri odlične godine, tokom kojih je nosio dres Burga. On stiže nazad u Partizan kao iskusni, evroligaški šuter i kao reprezentativac Srbije. Prvu epizodu u Humskoj je imao od ljeta do 2011. do zime 2012, kada je otišao u inostranstvo u potrazi za većom minutažom. Poslije epizoda u Virtusu, Valjadolidu i Bilbau ponovo je, nakratko, zaigrao za crno-bijele u ljeto 2015, ali je iste zime krenuo dalje i otišao u Poljsku.

Potom je igrao odlično u VTB ligi noseći dres Parme (19,8 poena u prosjeku), a te dobre igre preporučile su ga početkom 2017. evroligašu Uniksu, za koji je igrao do kraja sezone 2017/18. Potom je proveo sezonu u Igokei, a od 2019. je u francuskom Burgu našao pravu sredinu i ponovo dobrim nastupima "zaradio" transfer u Monako, iz kojeg dolazi nazad kući – u Partizan.

Izvor: MN PRESS

Iskusni šuter tako je postao prvo pojačanje ekipe Željka Obradovića za novu sezonu, u kojoj će crno-bijeli opet zaigrati u Evroligi i uz to "napasti" domaće trofeje. Spisak novajlija "Žocovog" tima ovog ljeta pisaće se od Anđušićevog imena kao prvog na toj listi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC