• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjićev prvi problem u Atini - NBA tim mu krade najboljeg igrača!

Autor Dragan Šutvić

Novi trener grčkog velikana moraće da traži zamjenu za košarkaša koji je dominirao Evropom prethodne sezone.

 najbolji igrač panatinaikosa odlazi u nba Izvor: MN PRESS

Mnogo bure u regionalnoj košarci stvorio je odlazak Dejana Radonjića iz Crvene zvezde u Panatinaikos, a pred crnogorskim stručnjakom sada je težak zadatak u Grčkoj. Potrebno je da zeleni tim iz Atine vrati na staze uspjeha, a to neće biti nimalo lako.

Posebno kada se uzme u obzir da je najbolji igrač tima pred odlaskom u NBA ligu... Kako prenose specijalizovani evropski sajtovi, Jorgos Papajanis (24) bi karijeru trebalo da nastavi u SAD, gdje je već igrao za dva tima.

Možda će vas zanimati

Za grčkog centra koji je u nedavno završenoj sezoni Evrolige bio lider po broju skokova i blokada interesuje se Milvoki, a tim iz Viskonsina želio bi da Papajanisa vrati u NBA. On je između dva mandata u dresu Panatinaikosa već nastupao za Sakramento i Portland, a 2016. godine su ga sa visoke 13. pozicije na draftu uzeli Finiks Sansi.

Papajanis je od 2018. godine veoma napredovao igrajući za grčki tim, a prethodna sezona mu je najbolja u karijeri. Zbog toga su Baksi spremni da plate njegovu slobodu, što bi bila loša vijest za Dejana Radonjića koji bi tako ostao bez najboljeg igrača tima. Poznato je koliko nekadašnji trener Crvene zvezde voli da radi sa dominantnim centrima, pa bi promjena u reketu pred početak nove sezone bila loša vijest za njega.

U slučaju da se rastanak dogodi, Panatinaikos bi morao da se aktivira na tržištu i potraži igrača koji bi u narednoj sezoni bio startni centar ekipe.

Podsjećamo, grčki tim je već predstavio prvo pojačanje za narednu sezonu. Riječ je o američkom košarkašu Parisu Liju koji ima iskustvo igranja u Evroligi, a stiže iz ekipe Monaka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC