• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za pet dana stiže najveće pojačanje Partizana do sada! Mijailović najavio još jednu bombu: Neću saopštiti pet imena...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan je angažovao tri ozbiljna pojačanja ovog ljeta, ali najveće do sada čeka ih iduće nedjelje najavio je Ostoja Mijailović.

 Ostoja-Mijailovic-najavio-pojacanje-Partizana Izvor: MN PRESS

Partizan je dobio "specijalnu pozivnicu" Evrolige i odmah je počeo da radi na angažovanju ozbiljnih pojačanja, tako da su crno-bijeli praktično već kompletirali cijelu petorku za narednu sezonu.

Potpisali su Danilo Anđušić, Dante Egzum i Džejms Naneli, u javnosti se licitira sa još nekim imenima, a prema riječima predsjjjjjednika kluba Ostoje Mijailovića najveća "bomba" će tek odjeknuti. Tačnije, navijači Partizana mogu da je očekuju već početkom sljedeće nedjelje...

"Danilo Anđušić i Dante Egzum su došli na dvogodišnje ugovore. Stigao je Naneli, a očekujemo u narednih pet dana da stigne najveće pojačanje za nas do sada i to na vrlo bitnoj poziciji u ekipi", rekao je Mijailović za "Sportal".

"Pametno radimo na dovođenju pojačanja. Doveli smo tri igrača do sada, a nekoliko je otišlo iz kluba. Njima su istekli ugovori ili smo se sporazumno razišli. Želim da imamo ozbiljan rad u klubu na svim nivoima. Neču sebi kupovati popularnost tako što ću iznijeti pet nekih jakih imena i da se onda ništa od toga ne ostvari. Mene te stvari ne interesuju", dodao je prvi čovjek crno-bijelih koji nije imao namjeru da otkrije o kome se radi.

U javnosti se licitiralo sa imenima Kevina Pengosa i Najdžela Vilijamsa-Gosa, ali Mijailović to nije ni potvrdio ni demantovao.

U međuvremenu je Partizan saznao i raspored u Evroligi. Prvi meč čeka ih početkom oktobra protiv Albe u Beogradu, dok je poznato i kada ćemo gledati "vječiti" derbi u Evroligi.

"Ne želim da završimo 15. ili 16. na tabeli. Želim da budem među osam najboljih", zaključio je Mijailović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC