• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić donio pobjedu Srbiji, pa se šaljivom fotkom javio saigračima u Denveru

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Nikola Jokić je bio junak pobjede košarkaša Srbije nad Italijom, a nakon meča je imao šta da podijeli sa svojim saigračima iz Denvera.

 Jokić donio pobjedu Srbiji nad Njemačkom Izvor: MN PRESS

Srbija je pobijedila Italiju 90:86 na pripremnom turniru u Njemačkoj, a junak te pobjede bio je Nikola Jokić. Dvostruki uzastopni MVP NBA lige pokazao je svu svoju vrijednost kada je režirao preokret u meču u kojem je Srbija gubila i 15 poena razlike.

U finišu meča je namještao igrače u ključnom napadu, poslije čega je Srbija i postigla poene vrijedne pobjede, baš kao što često radi u NBA ligi. A nakon što je "nacrtao" pobjedu svog tima, Jokić se saigračima u Denveru javio jednom fotografijom!

Možda će vas zanimati

Jokićevo postavljanje saigrača u napadu na oko 30 sekundi do kraja meča brzo je postalo viralno na društvenim mrežama među ljubiteljima košarke. Jokić je tom prilikom odlično pokazao da će biti lider "orlova" u narednom periodu, a poslije svega - javio se i njegov saigrač.

Na Tviteru se poslije pobjede Srbije oglasio Bouns Hajland, košarkaš Denvera, koji je objavio fotografiju sebe dok jaše konja.

"Možda bih mogao da zovem Jokića i pitam ga za neke savjete, šta mislite?", napisao je šaljivi Hajland, ali je poslije ponoći po evropskom vremenu dobio i poruku od Srbina.

"Jokić mi je u Nagetsovom grupnom četu uzvratio ovom fotografijom", napisao je Hajland i objavio fotku Jokića kako upravlja konjem. Pogledajte:

A evo kako je Srbija savladala Italiju na pripremnom turniru:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC