• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić napravio šou - prvo sa Jokićem na kafu, pa onda po zlato!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Luka Dončić dao je hit izjavu pred susret Srbije i Slovenije

 Luka Dočnčić o Nikoli Jokiću, Evropskom prvenstvu Izvor: Profimedia

Srbija gostuje Sloveniji u prijateljskom meču, a uoči tog susreta Luka Dončić napravio je šou. Dao je hit izjavu koja je oduševila cijeli region.

Slovenački košarkaš pričao je u superlativima o Nikoli Jokiću i obećao je da će ga odvesti na kafu prije meča. Uz to je naglasio i da je njegov cilj zlato na predstojećem Eurobasketu.

"Radujem se meču sa Srbijom pred punim tribinama, biće to veliki izazov za nas i prava priprema za veliko takmičenje. Jedva čekam susret sa Jokićem, nevjerovatan je igrač i mnogo ga poštujem i kao osobu. Otići ćemo na kafu prije meča", rekao je Dončić.

Kada su u pitanju favoriti na Evropskom prvenstvu, Luka među njima vidi i "orlove", ali zna šta želi sa nacionalnim timom. Hoće da ponovi uspjeh iz 2017. godine kada je Slovenija u finalu savladala baš Srbiju.

"Srbija je jedan od favorita, uz Grčku, Francusku, Italiju, Litvaniju. Ipak, naš cilj je zlatna medalja. Na svakom takmičenju želim da pobeijdim. Kada je pritisak u pitanju, uvijek je lijepo živeti sa tom presijom. Prije pet godina niko na nas nije računao, sada smo među favoritima. Vidjećemo šta će biti", zaključio je Dončić.

Duel između Slovenije i Srbije na programu je u srijedu uveče u Ljubljani. Meč počinje u 20.15 časova. Sa jedne strane Dončić, sa druge Jokić. Spektakl je zagarantovan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC