• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je novi Željkov Partizan! Egzum i Naneli debitovali za crno-bijele na Žocovom terenu

Autor Haris Krhalić

Partizan u prvoj pripremnoj utakmici pobijedio Slogu iz Kraljeva u Čačku. Odmah se nameću mladi igrači crno-bijelih.

 Partizan Sloga pripremna utakmica Izvor: MN PRESS

U okviru pripremnog perioda za sezonu 2022/23, košarkaši Partizana su u ponedeljak uveče u Čačku odigrali meč sa Slogom iz Kraljeva i ostvarili pobjedu rezultatom 108:83 (26:18, 30:24, 27:16, 25:25). Crno-bijeli se u utorak od 19 časova u dvorani kraj Morave sastaju sa domaćinom turnira, Borcem, u hali i na terenu na kojem je i trener Partizana Željko Obradović igrao za čačanski klub, u svom rodnom gradu.

Najbolji strijelac u pobjedi Beograđana protiv Sloge bio je Tristan Vukčević sa 21 ubačenim poenom, Uroš Trifunović mu je pomogao sa 19, dok je Dante Egzum debitovao sa sedam poena, Džejms Naneli sa takođe sedam… Kao što je poznato, Aleksa Avramović i dalje se oporavlja od povrede zbog koje nije mogao da bude na pripremama reprezentacije za Eurobasket.

  • Partizan NIS Vukčević 21, Ledej 6, Koprivica 9, Panter 7, Smailagić 4, Egzum 7, Jovanović 11, Naneli 7, Lesor, Trifunović 19, Anđušić 3, Petrović 14.
  • Sloga Kalil 7, Paunović 6, Petrović 2, Hariri, Savić 2, Matović 5, Nikolić 11, Andervud 14, Jordović 2, Todosijević, Čekić 10, Bojanić 2, Simeunović 7, Stamenić 6, Đurović 9.

Partizan će ove nedjelje nastupati i na pripremnoj utakmici u Fuenlabradi, 9. septembra, a Obradović ne može trenutno da računa ni na Janisa Papapetrua i Jama Madara, koji su sa reprezentacijama Grčke i Izraela na Eurobasketu. Na prvoj "prozivci" trenera crno-bijelih u avgustu javili su se ovi igrači: Kevin Panter, Zek Ledej, Džejms Naneli, Danilo Anđušić, Dante Egzum, Balša Koprivica, Matijas Lesor, Tristan Vukčević, Marko Vukčević, Đorđije Jovanović, Mihajlo Petrović, Nikola Radovanović, Uroš Trifunović, Alen Smailagić i povređeni Aleksa Avramović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC