• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan demantovao Jovića - Nismo ga zvali! Željkov pomoćnik se oglasio: "Ne razumijem zašto je to rekao"

Autor Dragan Šutvić

Pomoćnik Željka Obradovića Vladimir Androić demantuje navode srpskog plejmejkera.

 partizan nije zvao stefana jovića  Izvor: MN PRESS

Partizan nije zvao Stefana Jovića (31). Tako tvrdi Vladimir Androić, prvi pomoćnik trenera crno-bijelih Željka Obradovića koji se oglasio po tom pitanju.

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde nedavno je ispričao da je u decembru dobio poziv iz Humske i da im se zahvalio na tome. Zbog toga je reagovao Androić i u izjavi za klupsku televiziju demantovao navode srpskog košarkaša.

Možda će vas zanimati

"Nikad u životu, od kada sam u Paritzanu za ovih godinu i više dana, nismo ga ni pomenuli. Ne znam odakle mu ta informacija, kada ga nismo ni zvali. Ne zato što mislimo da nije dobar igrač, dobar je, ali je bio povrijeđen. Nije bio na našem radaru. Ne razumijem zašto je rekao da ga je Partizan zvao, i da nije htio da ide, vjerovatno je htio da se dodvori ovom drugom, svom klubu, pa da kaže da ne voli Partizan, vas volim, vi me uzmite. Ne razumijem čime smo postali toliko interesantan klub da svaki igrač koji se pojavi na tržištu proziva da smo ga mi htjeli", rekao je Androić.

Srpski košarkaš se muči sa povredama u posljednje vrijeme, spekulisalo se i prošle sezone da bi mogao da dođe u Zvezdu, a u podkastu "Sa Lukom i Kuzmom" ispričao je detalje o ponudi u decembru.

"Bila je ponuda Partizana. Šta je bilo? Bilo je priče da li želim da pričam, rekao sam 'naravno da ne'. Kada su u pitanju igrači koji su prelazili u tabore vječitih rivala, nemam ništa protiv njihovih odluka, samo to nije 'moja šolja čaja'", istakao je Jović.

Jović je u Crvenoj zvezdi igrao od 2014. do 2017. godine i za to vrijeme je bio trostruki prvak Srbije i ABA lige, dok je dva puta osvajao i Kup Radivoja Koraća.

Potom je prešao u Bajern, igrao je za Himki i na kraju Panatinaikos, ali je prethodnih pet godina njegove karijere "prošarano" brojnim povredama koje su ga izbacile iz ritma.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC