• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pocekova reakcija je lažna, dugo smo pričali sinoć: Kapiten Srbije jedini stao pred novinare : Da, razgovarali smo...

Autor Haris Krhalić

Kapiten srpskog tima Vladimir Lučić odgovarao je na pitanja novinara na aerodromu.

 Vladimir Lučić izjave po dolasku u Beograd Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Nakon poraza na Eurobasketu, reprezentativci Srbije već su stigli u Beograd. Na aerodromu su ih dočekale novinarske ekipe, ali srpski košarkaši nisu bili previše zainteresovani za davanje izjava. Jedini koji je odgovarao na pitanja medija bio je kapiten Vladimir Lučić.

Košarkaš Bajerna iz Minhena dotakao se tokom kratkog razgovora same eliminacije sa evropskog prvenstva, atmosfere koja je vladala u timu i razgovora koji su igrači vodili nakon meča protiv Italije. Takođe, jedan od najiskusnijih igrača srpskog tima prokomentarisao je ponašanje Đamarka Poceka koji je pravio spektakl na klupi Italije, a zatim isključenjem pogurao svoju reprezentaciju ka četvrtfinalu.

Bio je to težak poraz za reprezentaciju Srbije kojoj su srušeni snovi o zlatnoj medalji, pa ne čudi što igrači nisu bili raspoloženi za razgovor. U njihovo ime govorio je kapiten tima, Vladimir Lučić. Poslušajte izjavu:

Pogledajte

03:55
Lučić posle debakla na Evrobasketu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Bivši košarkaš Partizana pričao je o atmosferi unutar tima, hemiji koja je stvorena i razgovorima koje su igrači vodili u noći nakon teškog poraza...

"Nismo analizirali utakmicu na taj način, vjerovatno bi neke stvari odradili drugačije, ali nema svrhe sad pričati o tome. Da pričali smo. Ništa što bi vas zanimalo. Odnos koji smo izgradili kao ekipa, hemija koju smo imali je bila izvanredna. Dosta smo pričali sinoć, ekipa smo za poželjeti za druženje i kroz sve što smo prošli tokom ljeta. Nismo pratili medije u toj mjeri u kojoj mislite. U odnosu na kvalitet koji smo imali imali smo realne želje i snove da napravimo rezultat, odatle i razočarenje", rekao je kapiten srpskog tima.

Iskusni košarkaš prokomentarisao je i reakcije italijanskog selektora Đanmarka Poceka, koji nam je "prodao foru" i isključenjem pomogao svom timu da nas eliminiše sa Evropskog prvenstva.

"Ne znam, igrom slučaja, nije prvi put da trener pokušava da nekom reakcijom, po meni lažnom reakcijom, motiviše ekipu. Od toga su Italijani krenuli da igraju bolje, ne mislim da je to bilo zbog Poceka" zaključio je Vladimir Lučić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Ako je to opravdanje za poraz i lošu igru, onda stvarno kapa dole za Poceka....jest vas izlevatio pošteno....stari plačljivko ....a vi dječaci moji niste za višeg dometa, očigledno....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC