• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Au, ljudi! Čađo "zapalila" Sidnej NBA trojkom: Saša slomila Francusku ovim potezom, poslije toga je bilo gotovo! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Saša Čađo je trojkom sa velike udaljenosti u posljednjim sekundama napada prelomila meč i donijela ključne poene srpskoj selekciji.

 Saša Čađo postigla važnu trojku za Srbiju Izvor: Twitter/screenshot/FIBAWWC

Srpske "lavice" su napravile pravu senzaciju, pa su tako nakon pobjeda nad Malijem i Japanom savladale i Francusku u grupi B Svjetskog prvenstva. Na kraju je bilo 68:62, a ključne poene za pobjedu postigla je sjajna Saša Čađo.

Na 30 sekundi do kraja meča Francuskinje su udvojile Ivon Anderson koja nije mogla da uputi šut ka košu, a rezultat na semaforu je bio 64:62 za Srbiju. Saša Čađo se otvorila daleko od koša, na dva metra od linije za tri poena i Anderson joj je dodala loptu.

Dok je isticao napad Srbije ispalila je Saša dalekometnu trojku i pogodila! Riješila je meč ovim poenima i odvela Srbiju na nedostižnih "plus pet" na jedan posijed do kraja utakmice i do kraja meča Francuskinje nisu uspjele ni da se približe srpskom timu.

Pogledajte taj potez:

Sada Srbiju čeka vrlo bitan žrijeb u kome ćemo saznati da li će se "lavice" sastati sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država ili sa Kinom u četvrtfinalu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC