• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda počinje sezonu u Beogradu! Navijači će vidjeti novi tim prvi put uživo: "Naš cilj se zna!"

Autor Nemanja Stanojčić

Pred prvi meč u sezoni obratili su se trener Jovanović i kapiten Lazić.

 Crvena-zvezda-docekuje-MZT-Vladimir-Jovanovic-izjav Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda novu sezonu počinje u ABA ligi protiv MZT Skoplja u subotu. U dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekaće povratnika u najjačem regionalnom takmičenju i pokušaće da započne takmičenje pobjedom. Uloga favorita je na strani srpskog tima i to je potrebno da opravda i na terenu.

Biće ovo 13. meč dva kluba u regionalnom takmičenju, crveno-bijeli ostvarili su 11 pobjeda, dok je MZT jednom slavio. Duel počinje u 20 časova, a pred meč su svoja očekivanja iznijeli trener Vladimir Jovanović i kapiten Branko Lazić. Pozvali su navijače da dođu da pruže podršku timu i vjeruju da će uspjeti da ih obraduju na premijeri sezone.

"Počinje sezona i prvi meč igramo protiv MZT-a, tima koji je između dvije sezone ojačao roster sa puno iskusnih igrača, shvatamo ih maksimalno ozbiljno. Međutim, znamo šta radimo, naše ambicije se znaju, igramo na domaćem terenu i hoćemo da nametnemo svoj ritam od samog starta. Želimo da odigramo dobar meč pred našim navijačima i pozivam ih da dođu u subotu dođu u halu i da pruže podršku momcima", rekao je Jovanović.

I Branko se slaže sa šefom stručnog štaba. "Odigrali smo tokom pripremnog perioda nekolicinu utakmica sa prvim i osnovnim ciljem da se što bolje uigramo i pripremimo za početak sezone. Naši ciljevi u ABA ligi se znaju, ali zaista moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer nas očekuje izuzetno naporna sezona sa velikim brojem utakmica. Želimo da odigramo dobar meč protiv iskusnog tima, povratnika u ligu, da se predstavimo našim navijačima pobjedom", zaključio je Lazić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC