• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arapi hoće tim u Evroligi - novac nije problem! Bodiroga odlučuje, sastanak u Beogradu je već održan!

Autor Haris Krhalić

Moguće su nove promjene u elitnom takmičenju...

 Klub iz UAE želi mjesto u Evroligi Izvor: MN PRESS

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata želi mjesto u Evroligi. Mečevi bi se igrali u Dubaiju i novac ne bi predstavljao nikakav problem za bogate šeike i investitore iz ove zemlje. Tako prenosi grčki portal "SDNA" koji navodi da je već održan i jedan sastanak i to u Beogradu za vreme fajnal-fora.

Novi predsjednik elitnog takmičenja Dejan Bodiroga i klubovi vlasnici mogli bi u narednom periodu da održe sastanak baš na ovu temu i da razgovaraju u eventualnom priključku novog tima. Naravno, to se ne bi dogodilo ove sezone već neke od narednih, ukoliko klubovi na to pristanu.

"Dubai hoće da bude dio Evrolige i radi sve što može da ubjedi vlasnike i akcionare da prihvate njihovu ponudu. Finansije za njih nisu problem. Već su bili u Beogradu i tamo su se upoznali sa sistemom takmičenja i sa svim dešavanjima i imali su serije sastanaka. Njihov prijedlog je da se F4 Evrolige u naredne tri sezone održi u Dubaiju u dvorani koja ima kapacitet od 17.000 gledalaca", piše "SDNA".

Kako se u tekstu navodi, oni su spremni da daju određene garancije za organizaciju završnog turnira i nude "finansijsku injekciju", a klubovi su navodno zainteresovani i žele da budu dio sastanka u drugoj nedjelji oktobra. Inače, oni su već započeli i saadnju sa sa NBA ligom, pošto će se početkom oktobra u Abu Dabiju odigrati i mečevi između Milvokija i Atlante.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC