• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama NBA superstara: Bolest ga oborila u krevet, vidno je smršao i jedva priča!

Autor Haris Krhalić

Karl Entoni Tauns izgubio je sedam članova porodice u pandemiji virusa korona, a sada je pred početak nove sezone i sam prošao kroz bolest i dramu.

 Karl Entoni Tauns problemi sa koronom Izvor: Youtube/Minesota Timberwolves

Jedan od najboljih centara NBA lige Karl Entoni Tauns preživio je pravu dramu pred početak nove sezone pošto se infekcija grla koju je dobio iskoplikovala. Morao je da ostane u krevetu, da se oporavlja duži vremenski period, a novinarima je otkrio da je znatno smršao tokom tog perioda.

Završio je sezonu sa 112,5 kilograma, a nakon oporavka od infekcije pao je na 105,5 kilograma. Zbog svega toga propustio je pripreme svog tima. 

"Neću previše da detaljišem, da pominjem imena, ali svaka čast tim ljudima u bolnici koji su odradili sjajan posao da bi se ja vratio zdrav i na vrijeme. Samo mi je drago što sam se vratio na teren, što ću moći da igram košarku", ispričao je on. 

Kada su ga novinari pitali da li se brinuo da li će se vratiti na vreme za početak nove sezone priznao je da mu to nije bilo ni na kraj pameti. Centru Minesote je pandemija virusa korona odnijela sedam bliskih članova porodice i ko zna šta mu je prolazilo kroz glavu kada se razbolio...

"Bilo je mnogo drastičnijih stvari o kojima sam morao da brinem tokom tog perioda. Nisam mnogo mislio o košarci neko vrijeme, ali nedostajala mi je igra, ovi momci... Smučilo mi se što sam morao da budem kod kuće, što nisam mogao da radim ništa, a tim mi je omogućio da gledam treninge od kuće i da budem uključen u rad tima. Na kraju sam jako srećan što sam ponovo tu", rekao je on.

I sada se posljedice bolesti vide na njemu, a osim što je vidno smršao nije mogao ni da razgovara normalno sa novinarima. 

"Osjećam se dobro, mada se još oporavljam, potrebno mi je vrijeme. Znam da vam je čudno što ovako pričam, ali glasnije ne mogu, ovoliko mogu da vam pružim. Ali do sada sam odličan na terenu, radio sam preko ljeta i jako mi se sviđa u kakvoj sam formi. Sve izgleda dobro, odlično se osjećam kada igram", završio je Tauns. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC