• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdane, obukao sam crno-bijelo zbog tebe! U Abu Dabiju ne mogu da dočekaju Bogdanovića

Autor Haris Krhalić

Srpski NBA as se sjajno proveo u društvu naših studenata i mladih košarkaša u Abu Dabiju. Pogledajte kako je izgledalo druženje

 Doček Bogdanu Bogdanoviću u Abu Dabiju Izvor: MONDO

Đorđe iz Crne Gore i Sara iz Srbije studiraju na Univerzitetu Njujork (NYU) u Abu Dabiju, a u utorak su sa drugarima iz Egipta požurili sa kampusa da bi zauzeli prvo mjesto u redu za autograme košarkaša Bogdana Bogdanovića. Iako vijerni Zvezdaš od malena, Đorđe je došao da u ime druga Partizanovca pozdravi srpskog NBA asa.

"Majicu sa natpisom Partizan ipak će na potpis dati Sara, ne mogu toliko daleko da idem. Ponio sam drugu, bijelu, koju će Bogdan potpisati za mene! Radujem se što ću upoznati takvog igrača, a posebno što ću drugaru na poklon odnijeti vrijedan suvenir", rekao je Đorđe vidno uzbuđen. "NBA igrači, inače, treniraju baš na našem kampusu! Ne mogu da dočekam da vidim našeg Bogdana", istakla je Sara.

Više desetina ljubitelja košarke okupilo se u jednom od najvećih tržnih centara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kako bi pozdravili Bogdanovića. Sjajni NBA šuter, i ove sezone nosiće dres Atlanta Houksa i priprema se za utakmicu u okviru sportske manifestacije "NBA Distrikt" koju organizuju Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) i Sekretarijat za kulturu i turizam Abu Dabija tokom prve sedmice oktobra.

Među okupljenima bio je i osmogodišnji Vukman koji uveliko ide Bogdanovim stopama. Ambiciozni i talentovani dječak trenira košarku u lokalnom klubu "Vajld kets" u kojem mlade košarkaše uče treneri iz Srbije. Strpljivo je čekao da dođe na red, obučen u crno-bijelo. "Bogdan se baš nasmijao kad je čuo kako umijem da navijam! Presrećan sam što sam ga sreo i nadam se da će jednom i on mene gledati dok sam na terenu", veselo je komentarisao Vukman.

U okviru "NBA Distrikt" programa, na utakmicama u Abu Dabiju, sastaće se Atlanta Houksi i NBA šampioni za 2021, Milvoki Baksi, koji će odigrati dvije predsezonske utakmice u Etihad areni na ostrvu Jas u Abu Dabiju u četvrtak, 6. oktobra i u subotu, 8. oktobra u 20 časova po lokalnom vremenu. Ovo su prve utakmice NBA lige koje se odigravaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i u Persijskom zalivu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC