• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit! Otkriveno ko je slikao košarkaše Srbije u restoranu: Sa ekipom bio i srpski as koga Turci obožavaju! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Reprezentativci Srbije opuštali su se poslije utakmice i velike pobjede u jednom istanbulskom restoranu.

 Bogdan Bogdanović fotografisao košarkaše Srbije u restoranu u Istanbulu Izvor: Instagram/ataolzavotti

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedjelju je ostvarila veliku pobjedu protiv Turske u Istanbulu, a onda je ekipa otišla u poznati restoran "Nusr-Et" i tamo uživala u hrani i opuštanju poslije uspjeha.

Na društvenim mrežama pojavila se slika na kojoj se vide "orlovi" kako sjede za velikim stolom, a jedan gost reprezentacije otkrio je da je fotograf bio Bogdan Bogdanović. NBA as ovog ljeta nije mogao da igra za nacionalni tim zbog povrede, ali je uz drugove bio i u Štark areni, a i na teškom gostovanju u dvorani "Sinan Erdem".

Takođe, sudeći prema objavama iz restorana, domaćini gostima bili su Marko Gudurić i Nikola Kalinić, sadašnji i bivši as Fenerbahčea, koji kao i Bogdan odlično poznaju najveći turski grad. Bogdanović je igrao za Fener od 2014. do 2017, sa Kalinićem je bio dio tima koji je osvojio Evroligu i ostavio je tako dubok trag da ga u Istanbulu i dalje obožavaju.

"Kakva nezaboravna noć! Posebno hvala za sve mojoj braći Nikoli Kliniću i Marku Guduriću, a takođe zahvaljujemo i fotografu Bogdanu Bogdanoviću", napisao je gost srpskih košarkaša sa te večere na Instagramu.

Svi zajedno su se sjajno provodili nakon što su "orlovi" ostvarili još jednu jako važnu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a pred Eurobasket koji počinje u četvrtak. Selektor Svetislav Pešić u utorak će objaviti konačan spisak za Eurobasket, a ekipa će potom otputovati u Prag na grupnu fazu, u kojoj će igrati u grupi uz domaćina, Češku, kao i Poljsku, Finsku, Izrael i Holandiju. Plasman u sljedeću rundu izboriće po četiri tima, a nokaut faza biće odigrana u Berlinu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC