• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovela plejmejkera iz NBA lige: Proključalo na Malom Kalemegdanu pred PAO - stiglo najveće pojačanje!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda ima novog organizatora igre!

 Luka Vildoza potpisao za Crvenu zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je objavila pravu bombu - tim sa Malog Kalemegdana je potpisao Luku Vildozu! Argentinski plejmjeker se tokom prethodne sezone oprobao u najjačoj ligi na svijetu, ali nije imao mnogo uspjeha. Nekadašnji šampion Španije sa ekipom Baskonije prvo je potpisao ugovor sa Njujork Niksima, a zatim i sa Milvoki Baksima, ali je u redovima tima iz Viskonsina odigrao samo sedam mečeva tokom sezone.

Između ova dva angažmana imao je problema i sa povredom, a nakon što su se za njega interesovali brojni evroligaši riješio je da potpiše dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Argentinski plejmejker Luka Vildoza novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts. Reprezentativac Argentine i nekadašnji bek Baskonije, Njujorka i Milvoki Baksa, potpisao je u četvrtak sa crveno-bijelima dvogodišnji ugovor! U nekadašnjem beku Baskonije, Njujorka i Milvokija, Crvena zvezda je dobila "ratnika“ i igrača koji će donijeti nove opcije i mogućnosti na pozicija organizatora igre. Luka je ujedno prvi Argentinac u bogatoj istoriji KK Crvena zvezda. U nekadašnjem beku Baskonije, Njujorka i Milvokija, Crvena zvezda je dobila „ratnika“ i igrača koji će donijeti nove opcije i mogućnosti na pozicija organizatora igre. Luka je ujedno prvi Argentinac u bogatoj istoriji KK Crvena zvezda", navodi se u saopštenju kluba. 

Crveno-bijeli sljedeći meč igraju već od 19 časova protiv Panatinaikosa na domaćem terenu u Evroligi, ali tu sigurno neće biti Vildoze. Ipak moguće je da bi on mogao da se nađe u sastavu i kombinaciji za tim već za vikend kada u nedjelju od 16 časova crveno-bijeli gostuju ekipi Cedevita Olimpije u Ljubljani. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC