• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda želi da dovede košarkaša iz NBA lige: U Španiji osvojio titulu, a u SAD se nije snašao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji košarkaš Baskonije i dugogodišnji reprezentativac Argnetine na meti je srpskog kluba.

 Crvena-zvezda-hoce-Luku-Vildozu-iz-NBA-lige Izvor: MN PRESS

Kako prenose španski mediji, Crvena zvezda krenula je u potragu za pojačanjem. Navodno, argentinski bek Luka Vildoza (27) donio je odluku da se iz NBA lige vrati u Evroligu, a trenutno na stolu ima dvije ponude. Po njihovim informacijama, za Vildozu su zainteresovani Crvena zvezda i Makabi iz Tel Aviva.

Dva evropska tima žele da angažuju argentinskog košarkaša koji se tokom prethodne sezone oprobao u najjačoj ligi na svijetu, ali nije imao mnogo uspjeha. Nekadašnji šampion Španije sa ekipom Baskonije prvo je potpisao ugovor sa Njujork Niksima, a zatim i sa Milvoki Baksima, ali je u redovima tima iz Viskonsina odigrao samo sedam mečeva tokom sezone.

Između ova dva angažmana imao je problema i sa povredom, ali nema sumnje da bi prilikom povratka u Evroligu imao znatno više minuta da igra. Po informacijama iz Španije, Makabi je već nekoliko nedjelja zainteresovan za njega, a od skoro je interesovanje pokazala i Crvena zvezda. Trenutno Vladimir Jovanović na raspolaganju ima Džejlena Adamsa, Stefana Markovića, Nikolu Ivanovića i mladog Nikolu Topića, ali je Vildoza kroz karijeru igrao i na mjestu beka šutera.

Podsjećamo, Crvena zvezda otvorila je sezonu u Evroligi porazom od Efesa u Istanbulu, a u drugom kolu rival joj je Panatinaikos. Meč protiv bivšeg trenera Dejana Radonjić igraće se u Beogradu, na terenu na kojem su crveno-bijeli upisali dva trijumfa u regionalnom takmičenju, protiv MZT-a iz Skoplja i podgoričke Budućnosti.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC