• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić opet u Beogradu, došao je da pobijedi Zvezdu! Dejan sprema igrače za Pionir: Biće "vrelo" na tribinama!

Autor Haris Krhalić

Dejan Radonjić vodiće Panatinaikos u "Pioniru".

 Dejan Radonjić pred utakmicu sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić ponovo će biti u "Pioniru", samo što će ovog puta voditi tim protiv Crvene zvezde. Kao trener Panatinaikosa pokušaće sa "zelenima" da upiše trijumf u Beogradu. Opet je na mjestu uspjeha, glavna razlika je što će ovog puta navijati protiv crveno-bijelih. Stigao je u srpsku prestonicu bez Nejta Voltersa i sa Derikom Vilijamsom koji je pod upitnikom za ovaj susret. Očekuje "vrelu" atmosferu i pune tribine.

Ne krije crnogorski stručnjak da mu prija to što je opet u glavnom gradu Srbije, ali da zna da su sada stvari drugačije u vidu želja. "Uvijek se dobro osjećam u Beogradu, vidjeću se sa prijateljima, mada znam da fokus mora da bude na utakmicu i na pobjedu. Očekuje nas težak meč, navijači će davati dodatnu energiju Zvezdi. Vidjeli smo i da je protiv Efesa bilo dobro, pa su pobijedili u ABA ligi. Igraju sa dosta kontakta i energije, moramo da budemo dobri na obje strane terena", rekao je Radonjić uoči utakmice koja se igra u četvrtak (18.00 časova).

U odnosu na tim koji je on vodio prošle sezone, ove godine je viđeno dosta promjena u igračkom kadru. Posebno kada je reket u pitanju. "Imaju snažne igrače u reketu poput Bena Bentila i Hasana Martina, doveli su i Miroslava Raduljicu, dok je Luka Mitrović takođe jedna od opcija pod košem. Dobri igrači su na bekovskim pozicijama, neki su već dugo zajedno. Moramo da budemo fokusirani na dešavanja na parketu, jer će na tribinama vladati 'vrela' atmosfera. Posebno moramo da budemo bolji u napadu", zaključio je Radonjić i potvrdio da Volters neće biti na terenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC