• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić dobio NBA pojačanje - PAO predstavio igrača: Osvajao trofeje u Evropi, probao u SAD i sad se vraća!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji trener Crvene zvezde će imati veoma jak tim na raspolaganju naredne sezone.

 Jorgos Kalaicakis potpisao za Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić je dobio novo veliko pojačanje! U Panatinaikos je stigao Jorgos Kalaicakis (23), povratnik u redove tima iz Atine i momak koji je sa ovim klubom već osvojio osam trofeja. Kalaicakis je po četiri puta bio šampion i osvajač Kupa Grčke, a drugi put u karijeri će zeleni dres obući nakon NBA avanture.

Nakon pet godina u redovima Panatinaikosa - jednu je proveo na pozajmici u Panevežisu, Kalaicakis je nastupao za Milvoki i Oklahomu, kao i za njihove razvojne timove u NBA ligi. Tokom jedne sezone u SAD odigrao je samo 13 mečeva u NBA ligi, pa je povratak u Evropu bio očekivan korak.

Tako je grčki velikan dobio veliko pojačanje na pozicijama jedan i dva, koje pokriva talentovani Kalaicakis. On će dodatno pojačati konkurenciju na mjestu beka, pošto je u dosadašnjem dijelu predsezone Panatinaikos već dovodio igrače na tim pozicijama. U klub je prvo stigao Paris Li, zatim i Nejt Volters, a na kraju i Endrju Endrjuz.

Potpuno nova bekovska linija grčkog tima trebalo bi da donese bolje rezultate klubu u predstojećoj sezoni Evrolige. Prethodna sezona bila je za zaborav, pa će Dejan Radonjić imati zadatak da sa timom iz Atine izbori daleko bolje rezultate u Evroligi. Podsjećamo, njemu će u tome pomoći još nekoliko igrača koji su stigli kao pojačanja po njegovoj želji.

Radonjić je nekoliko mjeseci pred start nove sezone "dobio" Amerikanca Derika Vilijamsa sa kojim je već radio, zatim Litvance Mariusa Grigonisa i Arturasa Gudaitisa, a tu je i Panajotis Kalaicakis. On se u grčku košarku vraća iz Lijetkabelisa, gdje je radio sa Nenadom Čankom.

Ovako je PAO predstavio novog igrača:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC