• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić sprema opasan tim - još dvije bombe! Amerikanca je žarko želio i u Zvezdi, dok stiže i košarkaš CSKA Moskve

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Radonjić na korak od još dva vrlo zanimljiva pojačanja.

 Dejan-Radonjic-dovodi-Vilijamsa-i-Grigonisa Izvor: Profimedia/MN Press

Dejan Radonjić je poslije još jedne uspješne sezone u Crvenoj zvezdi preuzeo Panatinaikos, a već je počeo da pravi tim po svom ukusu jer su došla dva ozbiljna pojačanja.

Za "zelene" su potpisali već Paris Li i Panajotis Kalaicakis, svakog trenutka očekuje se ozvaničenje dolaska Nejta Voltersa, a to nije kraj. Grčki mediji naveliko pišu da je Radonjić spreman da lansira još dvije bombe pošto su propali pregovori sa skupocjenim plejmejkerom Nikom Kalatesom.

Prva sljedeća meta je krilni centar Derik Vilijams (31, 203 cm) sa kojim je sarađivao u Bajernu iz Minhena. Dugo je bila Radonjićeva želja da nastave i u Crvenoj zvezdi, međutim nije došlo do saradnje uprkos interesovanju crveno-bijelih. Nekadašnji drugi pik sa drafta 2011. godine je prethodnu sezonu proveo u Makabiju i slobodan je igrač.

U Evropi smo ga gledali i u dresovima Fenerbahčea i Valensije, dok je u NBA nastupao za Minesotu, Sakramento, Njujork, Majami i Klivlend. Kratko je imao izlet i u Kinu.

Pored njega, Radonjić insistira na dolasku i Mariusa Grigonisa (198cm, 28) koji je prethodnu godinu proveo u CSKA iz Moskve, a koji je suspendovan iz Evrolige.

Najdublji trag ipak ostavio je u dresu Žalgirisa, sa kojim je igrao i na fajnal-foru, dok je zanimljivo da je tokom sezone 2020/21 imao prosjek šuta 50-40-90, što je za svaku pohvalu. Litvanac igra na poziciji beka i grčki mediji prenose da je posao praktično dogovoren.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC