• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić doveo čovjeka koji je razbio Partizan: Napravio šok u Areni, pa dobio najvažniji ugovor u karijeri!

Autor Haris Krhalić

Najbolji igrač meča Partizana i turske Burse u prošlosezonskom Evrokupu pojačao je ekipu Dejana Radonjića.

 Endrju Endrjuz potpisao za Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić je dobio novo pojačanje u Panatinaikosa! Novi član tima iz Atine je američki bek Endrju Endrjuz (29), poenter koji stiže iz ekipe Burse. Sa turskim timom je u prethodnoj sezoni bio impresivan u Evrokupu gdje je ekipa Dušana Alimpijevića stigla do finala, a on jedan od najboljih igrača u takmičenju.

Jednu od svojih najboljih partija novi igrač Panatinaikosa odigrao je u Beogradskoj areni, protiv Partizana. Bursa je nakon produžetka savladala crno-bijele, koji su bili favoriti, a Endrjuz je odigrao meč za pamćenje. Ubacio je 24 poena, uz 10 asistnecija i osam skokova.

Mečevi iz prethodne sezone privukli su pažnju klubova iz Evrolige, a grčki mediji prenose da je Endrjuz bio jedna od Radonjićevih želja za novu sezonu. On će po prvi put dobiti priliku da igra u Evroligi, a u dosadašnjem dijelu karijere nastupao je za timove iz SAD, Turske, Izraela i Letonije.

Igranje za grčkog velikana svakako će mu biti najveći izazov u karijeri, a poslije Dušana Alimpijevića radiće sa još jednim bivšim trenerom Zvezde. U Atini će raditi sa Dejanom Radonjićem, koji je već doveo nekoliko zvučnih pojačanja u redove Panatinaikosa.

Za sada su stigli Paris Li, Panajotis Kalaicakis, Aleksandros Samodurov, Derik Vilijams, Mariuš Grigonis i Nejt Volters. Ali, bilo je i veoma važnih odlazaka iz Atine. Crvena zvezda je uzela Nemanju Nedovića, a čeka se da Partizan ozvaniči dogovor sa Janisom Papapetruom. Takođe, opciju za odlazak ima i Jorgos Papajanis, najbolji igrač iz prethodne sezone i čovjek kojeg su pratili NBA timovi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC