• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad je spreman za Partizan! Čeka se bomba crno-bijelih, već se pozdravio sa bivšim klubom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Uskoro će Partizan ozvaničiti transfer Janisa Papapetrua, jednog od najvučnijih pojačanja u srpskoj košarci ovog ljeta.

 Janis Papapetru dolazi u Partizan Izvor: MN PRESS

Sve je bliže transfer sjajnog Janisa Papapetrua u Partizan! Grčki košarkaš je posljednjih dana jedna od glavnih meta crno-bijelih, a nakon što se klub oprostio od njega, stigla je poruka i u drugom smjeru. Krilni košarkaš koji je četiri godine branio boje Panatinaikosa oprostio se od tog kluba na društvenim mrežama.

On je dirljivom porukom pozdravio navijače, koji su mu bili velika podrška kada je 2018. godine iz Olimpijakosa prešao u Panatinaikos. Takođe, tom prilikom se zahvalio predsjedniku kluba Dimitrisu Janakopulosu, a njegova dirljiva poruka grčkom velikanu je još jedan od signala da uskoro stiže u Beograd.

Možda će vas zanimati

Po najavama predsjednika Partizana Ostoje Mijailovića, najveće pojačanje crno-bijelih za povratničku sezonu u Evroligi trebalo bi da stigne naredne nedjelje, a ostaje da se vidi da li je prvi čovjek nekadašnjeg šampiona Evrope mislio upravo na Papapetrua ili pored grčkog krila tim Željka Obradovića dobija još jednu "bombu".

"Hvala vam! Svim saigračima, trenerima i upravi kluba za četiri godine tokom kojih smo dijelili radost i tugu. Ogromno hvala navijačima našeg kluba koji su me prihvatili i učinili da se u Panatinaikosu osjećam kao u svojoj porodici od prvog trenutka. Vlasniku kluba, Dimitrisu Janakopulosu koji me je podržavao od prvog dana želim da se zahvalim najiskrenije, od srca. Zahvalan sam za ove predivne godine koje smo zajedno proveli. Panatinaikos će zauvijek imati posebno mjesto kod mene i svim srcem želim ovom klubu najbolje moguće uspjehe u budućnosti. Vidimo se ponovo", napisao je Papapetru.

Pogledajte neke od detalja iz Papapetruove karijere:

Što se tiče Papapetrua, on je seniorsku karijeru počeo u Olimpijakosu, za koji je odigrao prvih pet sezona u karijeri. Zatim se preselio u redove najvećeg rivala, što je potez koji se u grčkoj košarci teško toleriše. Do sada je pet puta bio šampion Grčke, uz još dva kupa, a prethodne sezone je bio MVP u oba takmičenja.

U redove Partizana donosi ogromno iskustvo pošto iza sebe ima devet sezona u Evroligi, kao i nekoliko godina igranja za reprezentaciju Grčke.

Ovako je Janis oprostio od svog dosadašnjeg kluba:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC