• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grk dolazi u Partizan, PAO se već oglasio: Prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos, a sad stiže u Srbiju!?

Autor Dragan Šutvić

Već je jednim transferom zatresao Atinu, a sada uz tresak dolazi i u Beograd!?

 janis papapetru dolazi u partizan  Izvor: MN PRESS

Sve je izvjesnije da će bomba zaista odjeknuti - košarkaš Panatinaikosa Janis Papapetru (28 godina, 206 centimetara) mogao bi da pređe u Partizan, koji je glavni u trci za njegov potpis. Dok odmiču sati i dok se nižu informacije iz Grčke, taj transfer postaje sve izvjesniji, a u prilog tome govori i činjenica da je PAO već našao zamjenu za odlično krilo.

PAO se u petak oko 16 časova rastao sa Papapetruom, a za to vrijeme su grčki mediji objavili da će ga zamijeniti Jorgos Kalaicakis (23, 201), koji je iz Panatinaikosa 2021. otišao u Milvoki, pa 2022. prešao u Oklahomu. Dok se čekaju zvanične potvrde Partizana i Panate, grčki velikan se ovim riječima oprostio od Papapetrua: "Janise, hvala ti za ove četiri godine doprinosa i posvećenosti našem timu. Srećno u životu i karijeri. Zauvijek ćeš biti jedan od nas. Vidimo se opet".

Papapetru je prethodnih dana bio dovođen u vezu sa Fenerbahčeom, ali je u četvrtak uveče ipak potvrđeno da neće pojačati turskog velikana. Petak je posljednji dan u kojem je njegova otkupna klauzula od 400.000 evra mogla da bude aktivirana i to je po svemu sudeći uradio Partizan, koji će njegovim dolaskom dodatno ojačati sastav koji djeluje zaista moćno.

Crno-bijeli su za sada doveli asa Barselone Dantea Egzuma, vratili su svog šutera iz Monaka Danila Anđušića, a treće pojačanje je krilo Makabija, Džejms Naneli, koji donosi i kvalitet i iskustvo osvajanja Evrolige - upravo u saradnji sa Željkom Obradovićem u Fenerbahčeu. Uz to, nagoviješteno je i da će ostati Matijas Lesor, francuski centar koji je u finišu sezone ostavio veoma dobar utisak i nagovijestio da će biti od značajne pomoći timu Željka Obradovića i sljedeće sezone.

Sa druge strane, Partizan se rastao sa tandemom domaćih krilnih igrača, Nemanjom Dangubićem i Radetom Zagorcem, kao i sa šuterom Dalasom Murom i krilom Rodionsom Kuruksom, koji je razdužio opremu još tokom sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti o KK Partizan

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC