• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Grčke - Partizan hoće igrača Panatinaikosa! Željko Obradović "krade" igrača Radonjiću, rok je 24 sata!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan je spreman da lansira novu bombu, a to bi mogao da bude dobro poznati Janis Papapetru.

 Janis-Papapetru-ide-u-Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan je ovog ljeta doveo već doveo Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija i tako "kompletirao petorku", a baš u danu kada je predsjednik kluba Ostoja Mijailović poručio da se najveće pojačanje očekuje u narednih pet dana - novinari iz Grčke plasirali su "bombu" koja će obradovati Grobare!

Crno-bijeli su krenuli po Janisa Papapetrua, kapitena Panatinaiksa, prenosi grčki portal "Sport24". Prema njihovim informacijama, Željko Obradović je već stupio u kontakt sa njim i sprema se veliki transfer u Beograd.

Pantinaikos je inače saopštio da svaki klub koji želi Papapetrua može da plati klauzulu do sutra i potpiše ga, a nezvanično se njegov "izlazak" iz ugovora plaća 400.000 evra.

Prethodno je Papapetru bio na korak od Fenerbahčea, da bi na kraju odustali iz nepoznatih razloga, tako da su u Panatinaikosu bili uvjereni da će košarkaški reprezentativac Grčke ostati u Atini i sarađivati sa novim trenerom Dejanom Radonjićem, međutim izgleda da je na pomolu preokret.

Papapetru ima ugovor sa "zelenima" na još godinu dana, ali njegova klauzula o izlasku iz ugovora, koja ističe za 24 sata, sve mijenja i u slučaju zadovoljavajuće ponude ne bi bilo iznenađenje da ode u Partizan.

Izvor: MN PRESS

Grčki mediji prenose da je Papapetru i te kako zainteresvan da sarađuj sa Obradovićem, najtrofejnijim evropskim trenerom, a krilnog košarkaša vidi kao ključnog u rotaciji crno-bijelih iduće sezone, prve evroligaške poslije osam sezona - u kojoj žele da ostave odličan utisak.

"Sve je ubrzano u posljednjih nekoliko sati i Partizan je spreman da ispuni sve obavezne procedure kako bi doveo Papapetrua u Beograd", dodaju kolege iz Grčke.

Papapetru je inače rođen 1994. godine i košarku je učio u Americi. Išao je na Floridi u srednju školu, pa je studirao na Univerzitetu Teksas, da bi se 2013. vratio u Grčku gdje je igrao za Olimpijakos punih pet sezona. Tada ih je "izdao" prešavši u Panatinaikos čiji je član od 2018.

Kapiten je "zelenih" i prošle sezone u Evroligi je prosječno postizao 12,1 poen u Evroligi, a bilježio je i 4,1 skok i 2,4 asistencije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC