• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno čija je krivica zašto Partizan nije pravio faul: Ledej se javio i govorio o šokantnom porazu crno-bijelih!

Autor Haris Krhalić

Partizan je imao pobjedu u svojim rukama, ali je ostao zbog nje. Zek Ledej je objasnio zašto nije pravljen faul na Markusu Hauardu.

 Zek Ledej o porazu Partizana od Baskonije Izvor: MN PRESS

Partizan je bio blizu prve evroligaške pobjede ove sezone, ujedno i prve poslije osam godina u ovom takmičenju, ali je loša završnica ponovo bila kobna po crno-bijele. Džejms Naneli je promašio slobodno bacanje kojim bi Partizan otišao na četiri poena razlike, da bi potom Markus Hauard "nadriblao" do linije za tri poena i pogodio u posljednjoj sekundi za 89:89, ujedno i produžetak u kome se domaća Baskonija bolje snašla i slavila.

Zbog odluke košarkaša crno-bijelih, pre svih Kevina Pantera i Zeka Ledeja, da ne naprave faul na Hauardom digla se velika prašina, a sada je objašnjeno da su grešku napravili igrači.

"Trebalo je da pobijedimo, ali nismo. Poraz koji boli, baš... posebno jer smo imali sve u svojim rukama. Bio je plan da se faulira igrač, ali kada ste na terenu, stvari se dešavaju brzo. Moramo da se fokusiramo. Pogodio je mnogo teških šuteva, posebno taj posljednji, ali ponavljam - moramo da ostanemo fokusirani na nas i na greške koje moramo da ispravimo", rekao je Zek Ledej nakon utakmice u Vitoriji za "Mozzart Sport".

Amerikanac je objasnio i da su "mali detalji odlučili" utakmicu i da ubuduće moraju više da "slušaju trenera i isprave greške", a analiza mora brzo da se napravi pošto je pred crno-bijelima vrlo komplikovana nedelja.

Već u nedelju ih očekuje meč ABA lige protiv Studentskog centra, a onda i prvi "dupli program" Evrolige. U utorak će igrati protiv Armanija u Beogradu, a samo dva kasnije čeka ih duel sa Virtusom, klubom protiv koga su imali nezaboravne bitke u Evrokupu u posljednje dvije sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC