• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka u NBA - Klej Tompson htio da se tuče: Rival ga isprovocirao, pa mu poslije meča poslao poruku! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Klej Tompson je nasjeo na provokaciju i morao je van terena!

 Klej Tompson svađa sa Devinom Bukerom Izvor: Profimedia

Finiks Sansi su ubjedljivo savladali Golden Stejt Voriorse 134:105, a jedan od razloga za tako ubjedljiv poraz aktuelnih NBA šampiona je i isključenje Kleja Tompsona. Sjajni šuter je odigrao samo 18 minuta prije nego što je morao napolje.

Sudije su ga udaljile pošto se sukobio sa prvom zvijezdom protivničkog tima Devinom Bukerom, sa kojim je prvo ušao u verbalni okršaj, kada su dvije NBA zvijezde bile jako blizu. Vidjelo se da jedan drugom nešto pričaju, a Tompson je jasno bio iznerviran i htio je da nasrne na svog rivala.

Sudija se odmah umiješao, razdvojio ih, a onda su dotrčali i igrači oba tima, a onda je Tompson nastavio da priča, pritom je gurnuo Deandrea Ejtona i sudija Ed Maloj mu je nakon prve dao i drugu tehničku i izbacio ga je sa meča. Pogledajte taj momenat:

Na kraju je Tompson meč završio sa samo dva poena, a jedan od razloga zbog kojih je bio nervozan je bio i njegov jako loš šut pošto je šutirao 1/8. Sa druge strane Buker je sjajno odigrao, ubacio je 34 poena, imao je sedam asistencija i bio je prvo ime meča.

Poslije meča su ga pitali za taj detalj, a on je rekao da jeste provocirao Tompsona, ali da to ne znači da ga ne poštuje. Čak je rekao da mu je bek Voriorsa idol!

"Volim Kleja Tomsona, volim ga od početka karijere, od drafta, uvijek sam htio da budem kao on. Ali to ne isključuje to da se mi takmičimo i da se malo provociramo. Veliki sam fan njegove igre i njegove takmičarske prirode i to je to", istakao je Buker!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC