• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić objavio spisak - računa na Luku Mitrovića: Pridružiće se reprezentaciji zajedno sa još trojicom iz Zvezde!

Autor Haris Krhalić

Luka Mitrović se polako oporavlja od povrede primicača i sve je bliže povratku na teren.

 Pešić objavio spisak košarkaša Izvor: MN PRESS

Luka Mitrović se nametnuo kao prvi centar Crvene zvezde ove sezone, a onda je sve zabrinuo kada se povrijedio! Poslije samo četiri minuta igre protiv Bajerna u Evroligi on je morao van terena i nije ga bilo na mečevima ABA i Evrolige u prethodnom periodu.

Sada je ipak potvrđeno da će se pridružiti reprezentaciji na treninzima pred kvalifikacioni prozor za Svjetsko prvenstvo. Kako je javio "Mocart sport" on se dovoljno oporavio od povrede primicača da bi mogao da trenira sa ekipom.

Crveno-bijeli prije toga u ponedjeljak od 18 časova igraju meč ABA lige sa Zadrom i ostaje da se vidi da li će biti dio tima za tu utakmicu ili će iskusni centar dobiti poštedu i probati da se oporavi za mečeve sa Velikom Britanijom i Turskom. Pored njega iz Crvene zvdezde su pozvani Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić i Nikola Topić. 

Selektor Svetslav Pešić na mečevima sa Britanijom u gostima i Turskom na domaćem terenu računa na sljedeće košarkaše: Danilo Anđušić, Nemanja, Dangubić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Marko Jagodić-Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Nikola Kalinić, Balša Koprivica, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije, Micić, Dušan Miletić, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Marko Pecarski, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Nikola Topić, Uroš Trifunović i Aleksa Uskoković.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC