• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svetislav Pešić danas saopštava spisak košarkaša za predstojeće kvalifikacione mečeve

Autor Haris Krhalić

Svetislav Pešić će se obratiti medijima i saopštiti nove informacije o igračima na koje računa za predstojeće utakmice kvalifikacija za Mundobasket.

 Košarka Srbija spisak za kvalifikacije Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić objavio je prethodne nedjelje širi spisak igrača na koje računa za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a tim povodom obratiće se i medijima. Njegovo obraćanje zakazano je za utorak (8. novembar) od 13 časova i direktno ćete moći da pratite na MONDU iz minuta u minut, kao što ste i do sada navikli kada je u pitanju košarkaška reprezentacija Srbije.

Pešićevo obraćanje biće njegovo prvo pojavljivanje u javnosti još od poraza od Italije na Eurobasketu, s tim da se javnosti obratio nekoliko dana kasnije u pismu objavljenom na sajtu KSS, odnosno još je samo gostovao u sarajevskim medijima kada je "pecnuo" medije da ga niko nije kontaktirao u međuvremenu za komentar katastrofe u Berlinu.

Podsjetimo, muška "A" reprezentacija Srbije počeće da se okuplja već ovog ponedjeljka i postepeno će stizati košarkaši kako završe obaveze u klubovima. Prvi zajednički trening održaće se 8. novembra, a tim će imati samo tri dana za uigravanje pred prve obaveze.

Srbija prvo igra 11. novembra protiv Velike Britanije u Njukaslu, a zatim sa Turskom u Beogradu 14. novembra. Neophodno nam je da pobedimo u obje utakmice kako bismo zadržali kakve-takve šanse za plasman na Mundobasket, a iako je na spisku veliki broj igrača iz Evrolige - i dalje vlada neizvjesnost na koga će sve Pešić moći da računa i ko će sve dobiti dozvolu kluba da igra u oba susreta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC