• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić izjavom šokirao selektora Velike Britanije: Neka on priča šta hoće, mi se spremamo kao da od nas zavisi!

Autor Dragan Šutvić

Mark Stutel se ne slaže sa Svetislavom Pešićem, ali će napasti Srbiju svim silama.

 selektor velike britanije ne misli da su jači od srbije Izvor: Profimedia

Nacionalni tim Velike Britanije morao je da promijeni selektora, pa je tako poslije odlaska legendarnog kapitena Dena Klarka ostao i bez šefa struke Nejtana Renkinga koji je zbog angažmana u stručnom štabu Klivlenda morao da podnese ostavku na mjesto selektora. 

Svoj prvi meč na mjestu selektora Mark Stutel će upravo protiv Srbije, a pred ovaj meč se oglasio i istakao da će u mečevima sa Letonijom i Srbijom njegov tim biti autsajder.

Možda će vas zanimati

"Pred nama je monumentalan zadatak protiv dvije košarkaški moćne zemlje, ali zato smo i tu, da se takmičimo. Bilo je mnogo pozitivnih stvari u našem posljednjem meču sa Letonijom, uključujući našu defanzivnu igru, kako smo se držali skautinga i plana igre. Moramo ponovo da otjelotvorimo sve te stvari i radimo na ishodu koji priželjkujemo", istakao je trener Njukasla kada je promovisan na mjesto selektora.

Njegov kolega sa druge strane Svetislav Pešić rekao je da je Velika Britanija jači tim od Srbije, sa čim se naravno Stutel ne slaže.

"Svaki trener ima pogled na svoju situaciju u bilo kom trenutku. Ali, nisam siguran koliko bi se ljudi iz međunarodne košarke složilli da smo favoriti protiv Srbije bez obzira da li oni igraju sa momcima iz NBA ili ne. Što se tiče njegovih komentara, on može da se osjeća kako želi, a mi ćemo da se pripremamo kao da zavisi od nas, da radimo prave stvari, otjelotvorimo britanski stil košarke i učinimo sve što možemo da budemo uspješni", istakao je on. 

Meč Britanije i Srbije se igra na njegovom terenu u Njukaslu 11. novembra, a Britanci teško da mogu da se nadaju prolasku dalje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC