• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izabrali Srbina, ali mu ne daju šansu: Nikola se seli iz NBA lige - "Šta god se desi, biće dobro!"

Autor Haris Krhalić

Nikola Jović odigrao je samo tri meča za ekipu Majamija u NBA ligi, a sada su se pojavile informacije da bi mogao da napusti tim!

 Nikola Jović nema ništa protiv da pređe u Razvojnu ligu Izvor: Zoom/screenshot/Miami Heat

Mladi košarkaš Majami Hita i reprezentacije Srbije Nikola Jović (19) se ne buni zbog ideje Erika Spolstre da ga prebaci u razvojni tim, već se nada većoj minutaži i sticanju iskustva. Podsjećamo, prethodnih dana pojavile su se informacije da bi mladi srpski igrač mogao da se “kali” u razvojnom timu Majamija. I to mu nije nikakav problem!

Bivši igrač Mege Nikola Jović kaže da mu ni najmanje ne bi smetalo da zaigra u razvojnoj ligi. Momak koji rođen 2003. godine se nada da bi prelaskom u razvojni tim dobio više minuta i značajno više prostora za napredak. Podsjećamo da momak koji je izabran na ovogodišnjem draftu je bio suspendovan na prvom meču sezone protiv Toronta kada je uletio na teren da spriječi tuču. Od tada odigrao je tri meča u najjačoj košarkaškoj ligi, ali je na terenu proveo samo 21 minut uz šest postignutih poena.

"Šta god da se desi, biće dobro. Razvojna liga bi bila super, jer bih igrao više. Sa više vremena bih dotjerao formu. Bilo bi to dobro iskustvo. Drugačije je od priprema, fizički zahtjevnije i svjestan sam da moram da radim. Nije lako. Igrao sam i zadovoljan sam. Drago mi je što trener vidi nešto u meni i želi da mi da priliku, a na meni je da naporno radim na treninzima i to prenesem na teren kako bih pomogao timu”, rekao je Jović.

Jović je još jedan u nizu igrača koji je draftovan iz Mege, a time je tim iz Beograda prestigao Barselonu po broju igrača draftovanih iz Evrope. Srpski tim ima čak 15 bivših košarkaša koji su odabrani na NBA draftu, njih sedmorica su zaigrali u najjačoj ligi, a dvostruki MVP Nikola Jokić ostavio je ubjedljivo najdublji trag.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC