• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovo pojačanje na treningu! Vladimir izabrao broj i obukao dres - Željko dobio još jednu opciju! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novi centar Partizana stigao je kao zamjena za povrijeđenog Balšu Koprivicu, ali bi Vladimir Brodzijanski mogao da bude i više od toga.

 Vladimir Brodzijanski na treningu Partizana Izvor: YouTube/BC Partizan TV/Printscreen

Košarkaši Partizana vrijedno treniraju za nastavak sezone u regionalnom takmičenju i Evroligi, a na treninzima crno-bijelih od sinoć je jedno novo lice. Slovački košarkaš Vladimir Brodzijanski (28) priključio se četi Željka Obradovića nakon obaveza u nacionalnom timu i odradio je prvi trening sa novim saigračima.

Doskorašnji igrač Bahčešehira stiže u Partizan kao zamjena za povrijeđenog Balšu Koprivicu, a na snimku koji je klub objavio vidi se da je odmah počeo naporno da trenira. Vladimir je upoznao saigrače i trenera Željka Obradovića, izabrao broj 12 na dresu, a zatim prionuo na rad kako bi bio spreman na izazove koji ga čekaju u novom klubu do kraja sezone. O njima je govorio za klupski kanal.

"Navikavam se i uklapam polako. Trener i saigrači mi pomažu, za početak je sve odlično. Gledao sam neke utakmice, volim da gledam Evroligu. Prošle sezone smo se dva puta sastali sa Partizanom, tako da poznajem neke momke i trenera. Došao sam da učim. Uzbuđen sam, veliki izazov je ispred mene. Uvijek mi je cilj bio da igram u Evroligi. Spremam se i daću sve od sebe. Klub ima veliku istoriju, sjajnog trenera i fantastične navijače. Radujem se boravku u klubu. Dvorana je rasprodata za skoro svaku utakmicu. Uzbuđen sam zbog navijača i nadam se da ćemo pobjeđivati", rekao je slovački košarkaš.

Crno-beli su doveli slovačkog centra kao veliko pojačanje za ostatak sezone.
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Ispiti koje treba da položi u crno-bijelom dresu biće najveći u njegovoj karijeri, pošto do sada nije igrao na ovom nivou. On je košarku učio na koledžima Prat i TCU, a zatim je profesionalno igrao u tri evropska kluba. Počeo je u ekipi Obradoira, zatim nastupao za Huventud i na kraju iz Bahčešehira stigao u Partizan.

Standardan je reprezentativac Slovačke i jedan od najboljih igrača svog nacionalnog tima, a svojevremeno je odličnu partiju odigrao i protiv Srbije. Crno-bijeli se nadaju da će takve mečeve ponoviti u Beogradu, koji mu nije nepoznata košarkaška destinacija, jer je u karijeri već igrao upravo protiv Partizana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC