• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi sada važe Duškova pravila! Nedovića izveo poslije 25 SEKUNDI i pogođene trojke - evo zašto je zamijenjen!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović kritikovao je Nemanju Nedovića poslije pobjede. Par sati kasnije, trojica saradnika iz stručnog štaba su napustila klub.

 Duško Ivanović objasnio zašto je zamijenjen Nedović poslije 25 sekundi Izvor: MN Press/YouTube/KKCrvena zvezda

Crvena zvezda pobijedila je Cibonu lako i ubjedljivo (92:53), a Duško Ivanović imao je kritike na račun Nemanje Nedovića. Srpski reprezentativac bio je najefikasniji akter meča sa 24 poena (5/6 za tri), a iz igre je izašao na nešto manje od pet minuta prije kraja. Razlog nije bio predah, već odluka šefa stručnog štaba koji je bio nezadovoljan njegovim potezom.

Nedović je u igru ušao na 5:04 pre kraja umesto Ognjena Dobrića, poslije 10 sekundi na parketu pogodio je daleku trojku, a onda je poslije samo 25 sekundi zamijenjen. Upravo to bilo je jedno od pitanja za iskusnog stručnjaka na konferenciji za medije na kojoj je kritikovao svoj tim.

"Nelogično rješenje. Nije nam bio cilj da damo, nego da igramo akciju i da igramo logično. Zato je zamijenjen", rekao je Ivanović i nakon utakmice se rastao sa trojicom saradnika iz stručnog štaba, jer će oni napustiti klub.

O samim dešavanjima na terenu, stvarima kojima je zadovoljan i kojima nije zadovoljan pričao je opširno na konferenciji za medije. Uprkos trijumfu imao je dosta toga da zamjeri svojim igračima. "Ova utakmica bila je proba, da vidimo da li možemo da igramo 40 minuta koncentrisano, ozbiljno i nismo mogli. Bilo je momenata kada smo igrali dobro u odbrani i kada smo bili koncentrisani, donosili odlična rješenja. Ali, isto tako smo imali i 'prazan hod', loše odluke, loše odbrane i to moramo da popravimo. Svaka utakmica će biti još teža protiv ekipa koje imaju mnogo veći kvalitet", rekao je Ivanović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC