• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svjestan sam da smo u ogromnim problemima" - Bajić komentarisao poraz Igokee m:tel od FMP-a

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ekipa iz Železnika iskoristila je pruženo u duelu sa Aleksandrovčanima i sedmim ovosezonskim trijumfom zasjela na čelo ABA lige.

 Dragan Bajić Izvor: ABA liga j.t.d./Ivica Veselinov

Nije Igokea m:tel uspjela da ponovi igru iz prvog poluvremena, kada je držala rezultatski egal protiv FMP-a u Železniku. Domaćin je "dodao gas" u nastavku i zabilježio sedmi trijumf u sezoni, koji ga je doveo na lidersku poziciju ABA lige.

Pokušavali su Aleksandrovčani da drže priključak sa raspoloženim domaćinom, ali nisu imali snage da se suprotstave rivalu tokom svih 40 minuta, pa je FMP na kraju slavio 89:77.

"Čestitam ekipi FMP-a na zasluženoj pobjedi. U najavi utakmice rekao sam da ti momci igraju stvarno dobru košarku. Nisu odustajali bez obzira na 'minus' tokom utakmice. Svjestan sam da smo mi u ogromnim problemima, ali kao svaki trener pokušavam da izvučem maksimum. Čudne su se stvari dešavale u proteklom periodu, gdje smo ostali bez nekih igrača, pojedini su dobili uloge koje nisu planirane u ovoj sezoni, tako da treba i vrijeme i strpljenje da ove stvari legnu na svoje. Sigurno da će kroz trenažni proces i samopouzdanje tih momaka sve ovo bolje izgledati", rekao je trener Igokee m:tel Dragan Bajić nakon četvrtog neuspjeha u sezoni.

Zaostajali su Aleksandrovčani nakon prvog kvartala, vratili se u drugom, tokom kojeg su postigli 30 poena, ali su onda u drugom poluvremenu ubacili svega 32 poena i poraz je bio neminovan.

"Prvo poluvrijeme odigrali smo koliko-toliko korektno i maksimalno ispoštovali stvari koje smo se dogovorili u pripremi utakmice. Međutim, pad koncentracije, pogotovo ofanzivno, mnogo grešaka u organizaciji igre kod jako bitnih igrača. Bez tih igrača nemamo šta da tražimo. Još veći problem je bio defanzivni skok u trećoj četvrtini. FMP je poentirao iz ofanzivnih skokova i došao do prednosti. Mi smo u četvrtoj četvrtini pokušavali da se vratimo, ali nismo imali dovoljno raspoloženih igrača", dodao je Bajić.

Priliku za peti trijumf na Jadranu Igokea m:tel imaće naredne nedjelje pred svojim navijačima, kada će ugostiti MZT iz Skoplja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC