• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo saopštenje Zvezde pred evroligaški derbi: Na sastanku smo SVE DOGOVORILI, molimo nadležne organe da se oglase!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli izdali su novo saopštenje pred derbi sa Partizanom.

 crvena zvezda objavila novo saopštenje pred derbi  Izvor: MN PRESS

Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u prvom evroligaškom derbiju (četvrtak 20.30), a prije svega toga stiže serija saopštenja sa obje strane. Crno-bijeli prvo su poručili da neće biti navijača crveno-bijelih u "Areni", pa su se onda crveno-bijeli oglasili i istakli da je postignut dogovor sa bezbjednosnim službama oko dolaska navijača Zvezde na meč, pa je onda iz Humske stigao novi demanti. Sada je na to reagovala Zvezda.

Sa Malog Kalemegdana stiglo je novo saopštenje. "Obavještavamo javnost da smo poslije održanog sastanka sa svim bezbjednosnim službama i predstavnicima dva kluba u Upravi policije, izdali zvanično saopštenje u skladu sa odlukama donijetim na tom sastanku. Organizator utakmice potom je izdao svoje saopštenje koje je potpuno suprotno donijetim odlukama. Iz tog razloga smo dopisom obavijestili predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji i tražili smo da se postupi po odluci koja je donijeta na sastanku u srijedu. U isto vrijeme smo u tom dopisu pozvali nadležne organe da se što prije zvanično oglase i izdaju obavezujuća, jasna i precizna upustva u vezi organizacije i održavanja utakmice kako bi se izbjegla opasnost od incidenata, za koje Zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost", navodi se u saopštenju kluba.

Biće to prva utakmica vječitih rivala u elitnom takmičenju, a zbog toga su već i Željko Obradović i igrači imali molbe za navijače. Molili su sve da sportski navijaju i da ne prave probleme svom klubu. Sada ne preostaje ništa drugo nego da se čeka zvanična odluka o tome da li će biti gostujućih navijača u dvorani ili ne.

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gagi

Smarači i jedni i drugi. Ukidajte te klubove

Jaaa

To se lako rešava, bićete izbačeni i jedni i drugi na više godina, a dok platite kazne moći ćete samo u KLS

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC