• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan demantovao najvećeg rivala: NAVIJAČI ZVEZDE NE MOGU U HALU!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli još nisu donijeli najbitniju odluku, vijest koju čekaju navijači Zvezde.

 Partizan demantovao crveno-bijele: Navijači Zvezde ne mogu na derbi! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Derbi Partizana i Crvene zvezde sve je bliži, a još nije jasno da li će u Beogradsku arenu moći da uđu i gostujući navijači. Iako je dvorana rasprodana, a nešto više od 3.000 karata prodano u slobodnoj prodaji, dva tima raspravljaju sa svim validnim strukturama oko bezbjednosti aktera u hali.

Crvena zvezda je danas obavijestila svoje navijače da će ulazak u hali biti dozvoljen svima koji su kupili karte, ali Partizan demantuje te navode! Po rečima crno-bijelih nikakva nova odluka nije doneasena i još nije poznato da li će Zvezdini navijači moći da uđu na meč i u kom obliku - odnosno da li će za njih biti odvojeni posebni sektori na nivou 400.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti. "KK Partizan Mozzart Bet kao organizator sutrašnje utakmice nije donio nikakvu novu odluku na temu organizovanog dolaska gostujućih navijača. Ovakav spin koji dolazi od predstavnika našeg gradskog rivala smatramo neodgovornim i nepotrebnim podizanjem tenzija uoči meča za koji mi kao klub već danima imamo kampanju kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu. Podsjećamo da gostujući tim niti učestvuje u organizaciji meča, niti pripada bilo kojoj nadležnoj instanci koja je u našoj državi zadužena za pitanja bezbjednosti na sportskim borilištima. Bezbjednost svih učesnika utakmice kao i svakog gledaoca je na prvom mjestu i Partizan Mozzart Bet na prvom mjestu mora da vodi računa o tome da svi vlasnici karata bezbedno uđu i izađu iz dvorane. Klub će danas imati redovnu sjednicu Skupštine i Upravnog odbora, a nova tema o kojoj će biti donesena konačna odluka je i način na koji će simpatizeri Crvene zvezde MTS moći da borave u hali. Odluka o nemogućnosti organizovanog dolaska i unošenja navijačkih obilježja nije promijenjena. O konačnoj odluci, Klub će se oglasiti nakon sjednice UO", navodi klub.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC