• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas se rješava sve oko Zvezde i Kampaca: Ivanovića pitali da li dolazi, evo šta je on rekao!

Autor Haris Krhalić

Duško Ivanović je šaljivo odgovorio na pitanej o Kampacu, ali drama oko transfera Argentinca bi sada trebalo da se riješi!

 Danas će biti jasna situacija od dolasku Kampaca u Zvezdu Izvor: MONDO/Petar Đukanović/MN Press

"Ja ne znam, ja sam vam rekao da ga poznajem, vi ste mi rekli da dolazi i ja sam rekao da je to dobra vijest. Ali nema ga, ne znam šta da radim?", rekao je Duško Ivanović i tako produžio neizvjesnost oko glasina da Crvena zvezda želi da dovede Fakunda Kampaca!

Rok za dovođenje novih igrača u Evroligi je 9. februar, ali to nije datum koji zanima navijače crveno-bijelih, njih zanima ovaj četvrtak jer prema navodima "Jurohupsa" Crvena zvezda je ponudila dvogodišnji ugovor Kampacu, a Real Madrid ima vremena upravo do četvrtka da tu ponudu izjednači! 

Problem za Kampaca i njegov eventualni povratak u Real Madrid je to što nakon nekoliko sezona provedenih u NBA ligi on i dalje duguje nevjerovatnih 2.600.000 evra Realu. Otkupna klauzula koju je sam morao da plati glasila je 6.000.000 evra kada je odlazio i još je nije otplatio.

Na startu sezone dobio je otkaz u Denveru, potom ga je potpisao Dalas koji je ubrzo riješio da ga otpusti. Iako Kampaco ima ambiciju da ostane u NBA kako bi što prije vratio novac Realu, prema navodima "Jurohupsa" već večeras bi mogao da postane igrač Crvene zvezde.

Orilo se "Argentina" na meču sa Žalgirisom u "Pioniru" u utorak zbog Luke Vildoze, a nakon meča sa Olimpijom iz Milana sve navijače crveno-bijelih će zanimati da li je vrijeme da skandiraju to i drugom sjajnom pleju iz ove države!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC