• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampaco otputovao sa Zvezdom - da li će igrati? Nakon kazne Evrolige, Ivanovića pitali kada će "Faku" debitovati

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Argentinac se našao u avionu za Atinu.

 Da li će Fakundo Kampaco igrati protiv Olimpijakosa Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su za Atinu gdje ih očekuje utakmica 15. kola Evrolige protiv Olimpijakosa koja će biti na programu u četvrtak 22.12. od 20.00. Svoje mjesto u avionu za prestonicu Grčke našao je i Fakundo Kampaco, najnovije pojačanje crveno-bijelih, objavio je "Sport klub".

Ipak, i dalje stoji dilema da li će 31-godišnji plejmejker biti registrovan za Evroligu zbog zabrane registracije novih košarkaša od strane "disciplinaca" takmičenja. U svakom slučaju, "Faku" se sprema sa ostatkom ekipe i debitovaće najkasnije za vikend, u utakmici protiv Borca iz Čačka.

"Nakon izvještaja Komisije za kontrolu menadžmenta o sudskom postupku koji se vodi protiv Crvene zvezde na osnovu postojećih dospjelih obaveza i propuštanja da dostavi odgovarajuće podatke, finansijsko vijeće je izreklo privremenu mjeru zabrane registracije novih igrača i trenera u klubu", bila je zvanična poruka Evrolige kad je kazna izrečena. "Kada će debitovati Kampaco? Zaista ne znam", rekao je novinarima u utorak trener crveno-bijelih Duško Ivanović.

Kampaco je drugi argentinski bek koji se nalazi u rosteru Crvene zvezde, a očekuje se da Luka Vildoza i Fakundo diriguju spoljnom linijom crveno-bijelih, zajedno sa Nemanjom Nedovićem.

Zvezdina borba za top osam fazu Evrolige se nastavlja, a najnovijim NBA pojačanjem izuzetno su podigli šanse za ostvarenje zadatog cilja. Zvezda se nalazi na 10. mjestu sa skorom 7-7, dok Olimpijakos zauzima visoko četvrto mjesto uz fantastičan skor od 9-4.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC