• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo nam je falilo - njih dvojica su mnogo dali! Željko izdvojio tandem nakon pobjede u Istanbulu: To nas je mučilo

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović odgvoarao na pitanja medija poslije pobjede u Istanbulu.

 Partizan pobijedio Fenerbahče izjava Željko Obradović Izvor: MN Press/Klodian Lato/Eurokinissi

Partizan je ostvario pobjedu u Istanbulu. U neizvjesnoj završnici savladao je Fenerbahče (73:72) i u Beograd se vraća sa šestim evroligaškim trijumfom. Crno-bijeli su poslije pravog trilera došli do trijumfa, a junak je bio Aleksa Avramović. O njemu je Željko Obradović pričao na konferenciji za medije.

Poslije utakmice je šef struke srpskog tima pohvalio njega i još jednog igrača, njih dvojicu je izdvojio, ali je pohvalio i cijeli tim. Kada je ušao u salu za konferencije prvo se prisjetio dana dok je sjedio na klupi Fenera. "Kao nekada", izgovorio je Željko prije nego što je sjeo pred mikrofon.

Imao je riječi hvale na račun svog tima. "Dobili smo meč u neizvjesnoj završnici, igrali smo do posljednje sekunde, ostvarili smo važan trijumf. Bilo je teško, oni su vodili skoro cijeli meč, mi nismo odustajali i borili smo se do kraja protiv kvalitetnog protivnika."

Potom je pohvalio tandem Avramović-Papapetru. "Janis je igrao veoma dobro, Aleksa je igrao oko osam minuta, njegova prva utakmica poslije povrede, prije oko nedjelju dana je počeo da radi sa timom. Avramović i Papapetru su dali veliki doprinos, posebno u odbrani. U tom segmentu smo imali dosta problema u prethodnim mečevima."

Na kraju je pohvalio organizatore i navijače poslije spektakularnog dočeka. "Želim da se zahvalim svima u Fenerbahčeu, i cijeloj organizaciji. Ima tu ljudi sa kojima sam radio i nekih igrača sa kojima sam sarađivao, zahvalan sam im na svemu. Atmosfera je bila sjajna. Znao sam koliko je posebno u ovoj dvorani od momenta kada sam ušao i osjetio ljubav i pozitivnu energiju. Naravno, želim Feneru sve najbolje u nastavku sezone. Imaju probleme sa povrijeđenim igračima i ponavljam, želim im sve najbolje", zaključio je Obradović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC