• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve što treba da znate o spektaklu Željka i Partizana u Istanbulu: Kad se igra, gde je prenos i koji je Žocov plan!

Autor Dragan Šutvić

Fenerbahče je lider Evrolige, ali Željko Obradović zna kako da ih sruši!

 sve o utakmici fenerbahče partizan Izvor: MN PRESS

Partizan nastavlja svoje takmičenje u Evroligi spektaklom u Istanbulu! Puna "Abdi Ipekči" arena dočekaće svog heroja, trenera koji je donoe evropsku titulu u Istanbul i koji je ispisao najslavnije stranice istorije Fenerbahčea. Crno-bijeli gostuju vodećem timu Evrolige u 18:45 i probaće da nastave sa dobrom igrom koju su pokazali u prošlom kolu. 

Tada su savladali dvostrukog šampiona Evrope Efes na svom terenu i tako prekinuli niz od pet poraza, a sada će ponovo protiv turskog predstavnika tražiti senzaciju. 

Fenerbahče je sa skorom 10/4 na čelu Evrolige, ali nisu u tako dobroj formi u posljednje vrijeme pošto su izgubili tri od četiri posljednja meča. Prvo ih je dobio Real Madrid, a potom i Olimpijakos i Baskonija pa se prednost koju su imali u odnosu na ostale evroligaše nestala. 

ŽELJKO ČEKA OVACIJE, ALI I DA CRNO-BIJELI PONOVE EFES!

Sigurno će biti emocija i ovacija u Istanbulu. Biće dočekan Željko Obradović kao heroj, što u Istanbulu i Beogradu i jeste. Sada će igrati protiv svog Fenera sa svojim Partizanom i neće mu navijači u Turskoj zamjeriti nimalo čak i ako ih pobijedi jer im je ne tako davno ostvari sve snove. 

Željeće Obradović da njegov tim ponovi igru sa meča sa Efesom u kome su Kevin Panter i Džejms Naneli uspjeli da donesu senzacionalnu pobedu svom timu i da ga pomere sa dna Evrolige. Sada bi novi trijumf pomjerio crno-bijele dalje ka mjestu u sredini tabele, ali pobijediti Fener u "Abdi Ipekčiju" je ove sezone skoro pa nemoguća misija. 

Osim Pantera i Nanelija mnogo će nade polagati Partizan u Zeka Ledeja i Matijasa Lesora koji bi mogli da imaju prednost pod košem s obzirom na to da ne blistaju visoki igrači Fenera u posljednje vrijeme. 

ITUDIS MORA OVO DA PREKINE! 

Izvor: MN PRESS

Serija loših rezutlata Fenera mora da se prekine ako Dimitris Itudis hoće da svoj skupo plaćeni tim ostavi na vrhu Evrolige. U prethodnim utakmicama dobre mečeve su imali uglavnom bekovi pa su se isticali Marko Gudurić, Karsen Edvards, Nik Kalates i Ismet Akpinar, a problem u porazima bio je upravo ispod koša.

Tonje Džekiri je neizvjestan za ovaj susret, neće biti ni Nemanje Bjelice koji nikako da se oporavi, a Najdžel Hejs i Džonatan Motli nisu oduševili u mečevima iza nas. Fali i jedan od najbitnijih igrača Skoti Vilbekin, tako da su to dobre vijesti za crno-bijele.

GDJE JE PRENOS? 

Prenos ćete moći tekstualno da pratite uz MONDO, a što se tiče televizijskog prenosa on će biti realizovan na kanalima Sport kluba uz propratne emisije i studijski program prije meča. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC