• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donio Partizanu pobjedu nad prvakom Evrope, pa opsovao: J**e mi se šta pričate o meni, znam šta mogu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Džejms Naneli je bio heroj pobjede Partizana nad Efesom, a nakon svega je bio jasan. Za njega je košarka - samo igra!

 džejms naneli nakon utakmice partizan efes  Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Partizan je savladao dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope Efes i tako se vratio na pobjednički kolosijek nakon serije od pet poraza u Evroligi. Junak ove pobede bio je Džejms Naneli sa 18 poena, koji je pet od tih 18 poena postigao u posljednjem minutu meča i tako ponio epitet najboljeg igrača meča.

Možda će vas zanimati

"Svaka pobjeda ima drugo značenje. Ova je bila velika za nas što se tiče morala ekipe. Energija u timu nije bila najbolja i nadam se da će ovo pomoći svima da se dignu, da podignu samopouzdanje i nadam se da će se stvari odvijati u pravom smjeru", rekao je on poslije pobjede za klupski TV kanal.

Potom je istakao da za njega nema preteranog pritiska na košarkaškom terenu i da uvijek vjeruje u svoju igru i kapacitet da pogodi kada je najpotrebnije. 

"Kao što sam rekao prije meča vrlo sam samopouzdan i vjerujem u sebe. Ljudi gube lopte, promašuju šuteve, ali ja ću nastaviti da igram. Košarka je zabavna, nema tu pritiska i to stalno govorim. Košarka je samo igra i moraš da nastaviš. Moraš da imaš kratko pamćenje i moraš da imaš vjeru u sebe", rekao je on, pa dodao: "J**e mi se šta god ko priča o meni! Znam ko sam, znam šta mogu da uradim na terenu!"

Mladi Tristan Vukčević je na ovom meču zaigrao sedam minuta, a poslije utakmice se zahvalio navijačima na velikoj podršci koju su pokazali čak i kada je tim gubio.

"Prvo da kažem hvala navijačima što su došli, znam da je ovo bilo teško i njima i nama jer smo izgubili šest-sedam utakmica. Atmosfera je bila super i zahvaljujem se navijačima", rekao je on.

Mladi plejmejker Jam Madar je na terenu proveo osam minuta i takođe je pomenuo da su navijači bili ključ ove velike pobjede.

"Prije svega hoću da se zahvalim navijačima, nevjerovatno je kako nas podržavaju poslije teških poraza u Evroligi i ABA. Nismo u dobroj formi i sjajno je kako nas podržavaju i pomažu nam."

Na kraju se oglasio i sjajni Dante Eksum kojije sa 18 poena i četiri asistencije uz Nanelija bio prvo ime meča. 

"Ovo je velika, velika pobjeda, a u mnogo mečeva do sada smo bili u poziciji da pobijedimo, ali je bilo neophodno da završimo te utakmice na pravi način. Večeras smo to uspjeli, a navijači su bili ludi, nisam mogao svoje misli da čujem u nekim momentima. Nastavio sam da radim korak po korak, da tražim saigrače na terenu i dok god to radim pobjeđivaćemo", završio je Australijanac. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC