• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fakundo Kampaco? To je već vaš posao!" Željka Obradovića pitali za Argentinca u Zvezdi – Mi idemo na Kalenić pijacu!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana poslije pobjede protiv Anadolu Efesa bio upitan za Fakunda Kampaca i Crvenu zvezdu.

 željko obradović poslije utakmice partizan efes  Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Željko Obradović bio je poslije velike pobjede prtiv Efesa upitan i za najavljeni dolazak argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu.

Odgovorio je da ne želi da govori o tome šta rade drugi timovi: "To je već vaš posao. Vi se bavite time. Ja 30 i nešto godina od kada sam prvi put postao trener Partizana nikada nisam komentarisao druge klubove i njihove poteze. Imam moj tim i moje igrače, imam naše navijače i obraćam se isključivo njima. I pratim isključivo ono što se tiče nas. Šta rade drugi, nikad me nije zanimalo. Mislim da su to stvari vaspitanja. To je stvar vaspitanja. Da se baviš sobom, svojim timom, a to što ostali rade su njihovi problemi", izjavio je Obradović.

Da li je Partizan aktivan na tržištu? Šef struke crno-bijelih je rekao da nije i da će u Humskoj nastaviti do kraja sa istim timom – bez promena.

"Jedino ako poranimo sutra ujutru, da odemo na Kalenić pijacu. Da tamo proberemo neko lijepo voće i povrće, to je jedino što možemo da uradimo", rekao je Obradović uz osmijeh, pa nastavio:

"Naravno da ne. Ne razmišljamo o tome i ne znam odakle insinuacije u tom smjeru. Imamo naš tim, igračima vjerujem od prvog dana i vjerovaću im. Sa Zoranom (Savićem) i stručnim štabom sam napravio tim, imali smo povrede u toku sezone i doveli smo momka koji je izvanredan, Vladimira Brodzijanskog i to je to. Čekamo da se vrati Balša (Koprivica) i idemo do kraja sa istim timom", zaključio je "Žoc" priču o tome.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC