• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović pohvalio Grobare, ali i Igokeu m:tel: Tim ima karakter, znam da Bajiću nije lako - zaslužuju sve čestitke!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana Željko Obradović bio je oduševljen ambijentom koji su priredili navijači "crno-bijelih" u Laktašima, ali je pohvalio i igru rivala.

 Željko Obradović i Kevin Panter izjave poslije pobjede Partizana protiv Igokee Izvor: Promo/KK Igokea m:tel/Marija Vuruna

Morao je Partizan poprilično da se namuči da bi stigao do 10. slavlja u ABA ligi.

Iako oslabljena, Igokea m:tel pružila je žestok otpor favorizovanom rivalu, nije se predavala ni kada je gubila 15 razlike, ali je na kraju ipak morala da položi oružje (85:96).

U sjajnom ambijentu u Laktašima, "crno-bijeli" su uz podršku prepunih tribina stigli do pobjede 96:85, te tako 2022. godinu okončali uspješno. Podršku "Grobara" znao je da cijeni i Željko Obradović.

"Prvo želim da istaknem nevjerovatan ambijent u Laktašima. Želim da zahvalim svim navijačima Partizana koji su napunili dvoranu i napravili fantastičnu atmosferu. Mislim da su i oni uživali u vrlo lijepoj košarkaškoj utakmici. Bez obzira što smo imali veoma dobre periode igre, Igokea je pokušavala da se vrati, uspijevali su u tome. To je tim koji ima karakter i znam da mom kolegi nije lako, ima dosta povrijeđenih igrača i zaslužuju sve čestitke za ovu utakmicu večeras", pohvalio je trener Partizana i rivala na klupi Dragana Bajića, ali i njegove izabranike koji su pružili maksimum večeras, ali ipak nisu uspjeli da izbjegnu poraz.

Izvor: Promo/KK Igokea m:tel/Marija Vuruna

Sjajno je Partizan djelovao u pojedinim trenucima, sijevale su trojke sa svih strana (šut za tri poena 15/31), a upravo su šutevi van linije 6,75 držali Aleksandrovčane konstantno na odstojanju.

"Čestitam i svom timu. Ovo je vrlo važna pobjeda za nas. Kada se lomila utakmica imalo smo dobra rješenja u napadu, takođe i u odbrani", dodao je trener "crno-bijelih".

Izvor: Promo/KK Igokea m:tel/Marija Vuruna

Među najefikasnijim igračima Partizana bio je Kevin Panter. Ubacio je Amerikanac 18 poena, od čega nekoliko veoma bitnih trojki.

"Igokea m:tel je vrlo dobar tim i uvijek je teško igrati ovdje. Pogodili smo dosta važnih šuteva za tri poena. Vezali smo nekoliko pobjeda, svaki trijumf je važan. Treba da igramo jako i nastavimo u istom ritmu, da rastemo iz utakmice u utakmicu, obradujemo naše navijače i nadamo se najboljem", rekao je Panter.

Partizan u regionalnoj ligi ima skor 10-2, trenutno je na prvom mjestu, i tu će ostati do kraja godine, s obzirom da Crvena zvezda, koja je danas rutinski slavila protiv Borca iz Čačka, ima meč manje (odgođen susret sa Cedevita Olimpijom).

Pogledajte fotografije sa utakmice...

Video kako su košarkaši Partizana dočekani u Laktašima... 

Pogledajte

00:26
Košarkaši Partizana izašli na teren
Izvor: Mondo/Goran Arbutina
Izvor: Mondo/Goran Arbutina

Ispraćeni iz Republike Srpske...

Pogledajte

00:22
Vatromet
Izvor: Mondo/Goran Arbutina
Izvor: Mondo/Goran Arbutina

Te najzanimljivije detalje sa večerašnjeg susreta:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC