• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HALO, EDINE, ŠTA JE TO URADIO JOKIĆ?! Mondo podkast Šesta lična - kako izgleda Nikolina magija uživo

Autor Haris Krhalić

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta Šesta lična

 Mondo podkast šesta lična Izvor: MONDO

I ove nedjelje, Edin je na radnom zadatku, sudbina ga na put posla – ali bez brige, Zoom je jači od hiljada kilometara, i eto nas da pripremimo novu dozu košarkaške diskusije za ljubitelje a i one druge.

U fokusu, ovaj put, bile su naravno božićne utakmice. Edin i Kole su sa lica mjesta prenosili meč između Nagetsa i Finiksa, pa smo veći dio razgovora posvetili upravo ovoj partiji – u fokusu je naravno bio Nikola Jokić, koji je monstruoznom partijom postavio nove standarde što se ovog prazničnog termina tiče. Velikim tripl-dablom Nikola se upisao u istoriju zlatnim slovima odmah uz velikane poput Majkla Džordana i Bernija Kinga, a odmah je za njime krenula i nova runda diskusije o potencijalnom produžetku MVP mandata. Imali nešto od „ta posla“? Vidjećemo jako brzo...

Uz Nikolu, dominirao je i Luka! „Novi šerif“ u Dalasu je prvo za gregorijanski Božić „okrenuo“ Lejkerse, a zatim je predvodio nadrealni povratak protiv Niksa u kojem je upisao 60 poena, 21 skok i 10 asistencija. Luka ove sezone igra od samog starta u MVP formi, pa se i njegovo ime često promiče u toj diskusiji za Džordanov trofej.

Naravno, kad god pričamo o njima dvojici, pričamo i o njihovom dugotrajnom uticaju na košarku – pogotovo na ovom podneblju. U jednoj digitalnoj kafanskoj diskusiji, i Edin i Miloš su se našli na istoj liniji, a ishod ćete morati da sami otkrijete!

U redovnom osvrtu na ligu, malo smo manje vremena nego obično posvetili šetnji kroz konferencije, ali opet bilo je i tu štogođ da se čuje. Što se Jadrana tiče, tu smo se isto kratko zadržali, tek dovoljno da najavimo povratak Đorđa Gagića u ABA, odlazak Gagija Nikolića u MZT i novo pojačanje Budućnosti na krilnim pozicijama. Bilo je i riječi o vječitima, kako inače?

Što se Šeste Lične tiče, to vam je to za 2022. godinu. Želimo vam srećne novogodišnje praznike, a 2023. se viđamo jako brzo. Već u utorak drugog januara!

Pozdrav i slušamo se i gledamo dogodine!

Pogledajte

01:05:40
Šesta Lična – S5SP2
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC