• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njujork Niksi? Slatke muke su to! Edin i Miloš u "Šestoj ličnoj" o NBA ligi!

Autor Dragan Šutvić

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična"

 mondo podkast šesta lična o nba ligi  Izvor: MONDO

Nova nedjelja, novi NBA podkast! A sa njime i malo drame!

Glavna priča ove nedjelje je dramski rasplet u Bruklinu. Kajri Irving je odbio da se izvini, pa je kažnjen, pa se pokajao, ali sve se to zbilo na dosta neobičan način i završilo je materijalom za tabloide. U međuvremenu, ceh je platio trener Stiv Neš, Kevin Durent ostao je "sam sa Simonsom", a Kajri i dalje čeka da se "odsuspenduje". Neki koraci su načinjeni, a sad, da li je dovoljno...

Pogledajte

01:11:35
Šesta Lična – S5N05
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pored priče o Netsima, pričamo i ono naše standardno. Boston je jako dobar na startu, baš kao i Milvoki, i ove dvije ekipe trenutno vode kolo na istoku. Ispod njih je širok spektar kandidata, ali drago nam je da se Atlanta malo oporavila...nešto više riječi biće o Vašington Vizardsima, koji su u odličnoj formi uprkos povredi najboljeg igrača. Nešto manje smo zadovoljni igrama Klivlenda i Toronta!

Filadelfija i dalje tavori, ali se očekuje njihova serija. Majami se vratio, Indijana igra odlično, a Njujork...pa...muke su to. Ali zabavno ih je gledati ponekad, iako su potpuno van svog standardnog karaktera. U donjem domu, lijepe vijesti za Šarlot, ali manje za ostale – bavimo se malo i mogućim trejdom Bojana Bogdanovića.

Na zapadu, fokus je bio ne toliko na onom dobrom koliko na onom manje dobrom. Analizirali smo šta rade Voriorsi (i zašto to rade), i šta im treba da se vrate u vrh (hint: biće teško). Kod Lejkersa standardno loše, ali zato Sakramento trenutno slavi – u odličnoj su formi što i rezultati potvrđuju. Hoće li baš Majk Braun prekinuti taj post?

Što se vrha zapada tiče, bilo je priče o Portlandu i Denveru (koje uvijek zakačimo), uz malo fokusa na Memfis. A i ostalima smo se pozabavili kako dolikuje.

Ovo je, da podsjetimo, posljednji podkast prije ulaska u decembar. Vraćamo se šestog decembra kad prođu dvije nedjelje fudbalskog ludila, pa se dobro iznavijajte...i nadajte se da ćemo se mi prije vratiti u etar nego reprezentacija nazad u Beograd!

Uživajte, pa se vidimo!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC