• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radujmo se zbog Sakramenta i sladimo se mukama Lejkersa! Poslušajte najnoviju epizodu Šeste lične - Edin i Miloš o NBA!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nova nedelja, novi NBA podkast! I naravno, ko drugi ako ne Miloš i Edin da vas provedu kroz zbivanja...

 Podkast Šesta lična o NBA ligi Izvor: MONDO

Naša prva stanica je savezna država Viskonsin. Milvoki Baksi i ovu sezonu počinju odlično, naravno prije svega zahvaljujući umijeću Janisa Adetokumba, ali i uprkos odsustvu Krisa Midltona, pouzdane "druge violine" ove ekipe. Za sada – u trenutku pisanja makar, a i snimanja – oni su jedina ekipa bez poraza u ligi...

Za vrat im dišu takođe odlični Kavalirsi, koji su na sjajnih 5-1 iako im već neko vrijeme ne igra ol-star plejmejker Darius Garland. Boston je i dalje u potjeri, a nešto iznad očekivanja igraju Toronto i Atlanta. Imali smo i malo širi segment o Njujorku, budući da se mnogo vas javlja sa željama da ih detaljnije obradimo...

Pogledajte

01:08:18
Šesta Lična – S5N04
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Filadelfija, naš kandidat za titulu, se popravila na 4-4. Vašington polako pada, Šarlot i Čikago gravitiraju oko plej-of mjesta, a tu je i Indijana. Ispod plej-in mjesta je trenutno Bruklin, odakle su nešto nakon snimanja našeg podkasta stigli naslovi da Stiv Neš više nije trener. O tome, međutim, detaljnije za nedjelju dana!

Na samom dnu istoka nalaze se očekivano Orlando, i nešto manje očekivano Detroit, te potpuno neočekivano Majami. I dok u Detroitu postoji nada da će se popraviti ubrzo, Majami djeluje nekako istrošeno i nadasve problematično. Duga je sezona, međutim, i ovo ćete čuti od nas barem do januara!

Na zapadu, nešto više fokusa naravno o Juti, koja ima odličnih 6-2 i ne djeluje kao da su pročitali Ejndžov scenario. San Antonio je odmah iza sa 5-2, ali biće ovdje riječi o skandalu koji je zadesio franšizu i sada već bivšeg igrača Džoša Prima. Ispred njih su već obrađeni Portland i Finiks, i sada se čeka da se vidi kako će obje franšize amortizovati povrede, tj. nedostatak Lilarda i Ejtona.

Dalje ispod, imali smo lijepe riječi za Nju Orleans, manje lijepe reči za Minesotu, a Denver ima problematičnu klupu i odbranu i to će nekako morati da riješi. Bilo je nešto više riječi i o Dalasu, te o još uvijek mladoj potencijalnoj MVP sezoni za Luku Dončića. I oni imaju neki problem sa odbranom koji će morati da nakaleme.

Defanzivna pitanja postoje i u San Francisku, šampion nekako i dalje igra u leru, tj. svi osim Stefa Karija koji ne zna za niži stepen prenosa.

U donjem domu, Miloš je imao priliku da se poraduje sjajnim partijama Kevina Hertera, a i da se nasladi prolongiranim mukama Los Anđeles Lejkersa. O Oklahomi pričamo jer moramo, a i o Hjustonu onako jedva. Ali biće vremena za sve!

Uživajte, pa se vidimo na sljedećem ABA podkastu!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC