• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj čovjek je ubacio 71 poen na NBA meču: Oborio Lebronov rekord, postao prvi ikada, ovo nismo vidjeli od Kobija!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Donovan Mičel je ubacio 71 poen na meču sa Čikago Bulsima. Da, dobro ste pročitali.

 Donovan Mičel ubacio 71 poen Izvor: Profimedia

Au kakav smo meč gledali u NBA! Igrali su Klivlend Kavalirsi i Čikago Bulsi, na kraju smo vidjeli produžetak, pobjedu Klivlenda 145:134 i nestvarnu partiju beka Kavsa Donovana Mičela koja će se pamtiti i prepričavati! 

Ubacio je nekadašnji superstar Juta Džeza 71 poen, šutirao je iz igre 22/34, dodao je svemu tome 11 asistencija i osam skokova, a na terenu je proveo nevjerovatnih 50 minuta!  Posebno je blistao u produžetku u kome je ubacio 13 od 15 poena svog tima. 

Njegov nevjerovatan meč je bacio u sjenku fascinantne partije nekih drugih na terenu, poput Demara Derozana koji je nastavio niz nevjerovatnih igara i sada je ubacio 44 poena. Uz njega je fenomenalan u ekipi Bulsa bio Zek Lavin sa 26 poena, Nikola Vučević je imao 20 poena i 13 skokova i tako upisao dabl-dabl, ali jednostavno se protiv Mičelove moći nije moglo. 

Ubacio je skoro polovinu poena svog tima, u meču u kome su Kavsi zamalo stigli do 150! Naravno, sa ovom partijom su pali i neki rekordi, pa je tako u NBA viđen meč sa 70 i više poena prvi put od 2017. godine kada je za Finiks Devin Buker ubacio 70. Ovo je najveći broj poena postignut od strane jednog igrača još od Kobijevih 81 na meču u januaru 2006. godine. 

Što se tiče Klivlenda, ovo je novi rekord. Prije Mičelove nevjerovatne utakmice Lebron Džejms i Kajri Irving sa po 57 poena na utakmici, a ovo je Mičel prestigao i prije produžetka. Na kraju je uspio da postane jedini igrač u NBA istoriji koji je uz više od 70 poena na meču imao i dvocifren broj asistencija.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC